Modeláři v Praze

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod dan » sob 22 pro, 2007 2:10 pm

Tak opět se dnes na burze sešlo tvrdé jádro tedy já a Sandy. Začínám mít obavu, že ostatní kolegové jsou buď slepí nebo se prostě nechtějí zůčastnit :D Žlutá vlajka z lokomotivou skutečně nelze přehlédnout a pokud mi tu zase někdo bude psát, že jsme byli asi někde pod stolem :shock:
dan

Příspěvekod Pája » sob 22 pro, 2007 5:09 pm

Dneska jsem měl pomocníka v hledání a prošli jsme to 3x a v 10,15 jsme to vzdali a šli se kouknout do prodejny modeli.biz a taky prd-zamčeno na řetěz.Začínám nevěřit-jako Jetty-všichni o něm mluví a nikdo ho neviděl -existuješ ? :-) No nic čvrtý pokus nevyšel.Nešlo by se domluvit jinak,např. přes telefon? By mě zajímalo,kde jste byli dnes?
Pája

Příspěvekod Sandy » sob 22 pro, 2007 6:54 pm

Pája píše:Dneska jsem měl pomocníka v hledání a prošli jsme to 3x a v 10,15 jsme to vzdali a šli se kouknout do prodejny modeli.biz a taky prd-zamčeno na řetěz.Začínám nevěřit-jako Jetty-všichni o něm mluví a nikdo ho neviděl -existuješ ? :-) No nic čvrtý pokus nevyšel.Nešlo by se domluvit jinak,např. přes telefon? By mě zajímalo,kde jste byli dnes?

Já, Ježíšek ( s prominutím) a Jetti. Tři postavy, které se vyskytují pouze v ústním podání. :lol: Je pravda, že na vlastní oči mě spatřili pouze tři lidé. Z toho pouze Dan opakovaně.
Také se vyskytuji v jiném časoprostoru. Když napíši v 10:30, je pošetilé mě hledat v deset jenom proto, že ve dvanáct se podává sobotní oběd. :lol:
Naštěstí jste o nic nepřišli. Šílené pracovní vypětí v posledních měsících mi nedovolilo uskutečnit jistý záměr. :shock: Snad to v lednu bude klidnější a přinejmenším Danovi se pochlubím na příští burze. :lol:
Sandy

Příspěvekod Sandy » sob 22 pro, 2007 7:02 pm

Samozřejmě bych chtěl Vám všem ( i těm, kteří ve mně nevěří) popřát klidné Vánoce, bohatého Ježíška a splnění všech přání v roce 2008 :lol: :lol: :lol:
Sandy

Příspěvekod Pája » sob 22 pro, 2007 7:51 pm

I ti nevěřící přejí bohatého Ježíška (bohatším si ho děláme hlavně sami :lol: ),příjemné prožití Vánočních svátků a pěkný Nový rok vám všem i Jettimu. :wink: :wink: :wink:
Pája

Příspěvekod dan » sob 22 pro, 2007 8:53 pm

Veselé vánoce a šťastný Nový rok. A do toho nového hlavně hodně zdraví a šťastně ujetých metrů v našich zmenšených světech. Přeje Dan s rodinou.
dan

Příspěvekod Michal Dalecký » ned 23 pro, 2007 9:20 am

TomBart píše:No, a nebo to naplánovat na každé sezení u Michala po burze s tím, že se nebude jen kecat, ale řekne se nějaké téma (případně dílo) a k tomu dílu si každej něco vezme a bude to jakejsi pracovní seminář s praktickou výměnou zkušeností. Co si budem povidat, tady na netu každej muže psát jak co dělá jak chce, dokud to ten druhej neuvidí a nepochopí ty fígle. Pro takováto setkání jsem jen pro a rád bych i přijel. Porád se mám co učit.
Vím že něco podobného funguje v Zababovu, viď Zdenku a kdysi to bylo i v KŽM Brno, ale přijde mi to jako užitečná věc.
Jinak Tomáš, Chrudim (služebně přes týden v autě po celých čechách)a HO
Myslim, ze toto nebude problem. U me v prodejne je prostor pro seminar/workshop pro cca 15 lidi. Az se udela teplo, tak muzeme byt i venku pred obchodem. Soboty jsou vyhodnejsi a muze to byt i stejne s terminy burzy a pokud dame dohromady temata tak to neni problem. Muzu pozvat i lidi z ROCA a muzeme takto delat predvadecky aktualnich novinek na trhu, ci neco podobneho.
Michal Dalecký

Příspěvekod Houmr » ned 23 pro, 2007 12:38 pm

Hm, to by byl nářez :shock: :P
Houmr

Příspěvekod TomBart » pát 28 pro, 2007 7:16 am

Michal Dalecký píše:
TomBart píše:No, a nebo to naplánovat na každé sezení u Michala po burze s tím, že se nebude jen kecat, ale řekne se nějaké téma (případně dílo) a k tomu dílu si každej něco vezme a bude to jakejsi pracovní seminář s praktickou výměnou zkušeností. Co si budem povidat, tady na netu každej muže psát jak co dělá jak chce, dokud to ten druhej neuvidí a nepochopí ty fígle. Pro takováto setkání jsem jen pro a rád bych i přijel. Porád se mám co učit.
Vím že něco podobného funguje v Zababovu, viď Zdenku a kdysi to bylo i v KŽM Brno, ale přijde mi to jako užitečná věc.
Jinak Tomáš, Chrudim (služebně přes týden v autě po celých čechách)a HO
Myslim, ze toto nebude problem. U me v prodejne je prostor pro seminar/workshop pro cca 15 lidi. Az se udela teplo, tak muzeme byt i venku pred obchodem. Soboty jsou vyhodnejsi a muze to byt i stejne s terminy burzy a pokud dame dohromady temata tak to neni problem. Muzu pozvat i lidi z ROCA a muzeme takto delat predvadecky aktualnich novinek na trhu, ci neco podobneho.

Tak se pak nějak domluvíme, třeba z toho něco bude. Pro začátek bych to viděl na nějkaou drobnost a rozhodně s termínem burzy a určitě né každé. Každej umí něco a není na škodu si to umění trochu předat. (beru to trochu sobecky, ale chci začít stavět znova a potřebuju se zase dostat do obrazu jak se co dělá) :o)
TomBart

Příspěvekod Houmr » pát 28 pro, 2007 8:45 am

No Tomáši, že by jsi to potřeboval zrovna ty tomu nevěřím :lol:
Houmr

Příspěvekod TT-maniac » pát 28 pro, 2007 11:13 am

dneska jedu do prahy :wink: tak si tam ty obchody projdu :D
TT , analog , epochou se neřídím ... dělám to co se mi líbí
TT-maniac

Příspěvekod kvasha » ned 30 pro, 2007 9:17 pm

já sice jako začátečník, elektrotechnický analfabet, ale snad snaživý a učenlivý Pavel K, 32 let z Prahy 8 - Ládví, bych se určitě chtěl pravidelně účastnit zmíněných setkání a workshopů. Pravděpodobně začneme stavět dům kousek od Kladna, takže Řepy (AMB) budou poté úplně OK.

Jinak všem mašinkářům přeji jen to NEJ :wink: v roce 2008. Pavel.
kvasha

Příspěvekod kvasha » ned 30 pro, 2007 9:18 pm

ještě modelová velikost: H0
kvasha

Příspěvekod Sandy » ned 20 led, 2008 5:25 pm

Tak pánové, píši s mírným předstihem, abyste si doma stihli posunout sobotní oběd!
Vlajka bude vyvěšena v 10:30. :!:
Pro ty, kteří vědí o čem mluvím (a pro ostatní malá návnada) : :shock:
Konečně jsem měl trochu času a připravil jsem čtyři vzorky ( a ještě něco navíc) na vyzkoušení.
Sandy

Příspěvekod Zdenek Valter » ned 20 led, 2008 5:30 pm

Sandy píše:Tak pánové, píši s mírným předstihem, abyste si doma stihli posunout sobotní oběd!
Vlajka bude vyvěšena v 10:30. :!:
Pro ty, kteří vědí o čem mluvím (a pro ostatní malá návnada) : :shock:
Konečně jsem měl trochu času a připravil jsem čtyři vzorky ( a ještě něco navíc) na vyzkoušení.

Nerozumím - neměla být burza včera ? :wink: :wink: :wink:
Zdenek Valter

PředchozíDalší

Zpět na Region Čechy