Moderátor: Michal Dalecký
Pája píše:Dneska jsem měl pomocníka v hledání a prošli jsme to 3x a v 10,15 jsme to vzdali a šli se kouknout do prodejny modeli.biz a taky prd-zamčeno na řetěz.Začínám nevěřit-jako Jetty-všichni o něm mluví a nikdo ho neviděl -existuješ ?No nic čvrtý pokus nevyšel.Nešlo by se domluvit jinak,např. přes telefon? By mě zajímalo,kde jste byli dnes?
Myslim, ze toto nebude problem. U me v prodejne je prostor pro seminar/workshop pro cca 15 lidi. Az se udela teplo, tak muzeme byt i venku pred obchodem. Soboty jsou vyhodnejsi a muze to byt i stejne s terminy burzy a pokud dame dohromady temata tak to neni problem. Muzu pozvat i lidi z ROCA a muzeme takto delat predvadecky aktualnich novinek na trhu, ci neco podobneho.TomBart píše:No, a nebo to naplánovat na každé sezení u Michala po burze s tím, že se nebude jen kecat, ale řekne se nějaké téma (případně dílo) a k tomu dílu si každej něco vezme a bude to jakejsi pracovní seminář s praktickou výměnou zkušeností. Co si budem povidat, tady na netu každej muže psát jak co dělá jak chce, dokud to ten druhej neuvidí a nepochopí ty fígle. Pro takováto setkání jsem jen pro a rád bych i přijel. Porád se mám co učit.
Vím že něco podobného funguje v Zababovu, viď Zdenku a kdysi to bylo i v KŽM Brno, ale přijde mi to jako užitečná věc.
Jinak Tomáš, Chrudim (služebně přes týden v autě po celých čechách)a HO
Michal Dalecký píše:Myslim, ze toto nebude problem. U me v prodejne je prostor pro seminar/workshop pro cca 15 lidi. Az se udela teplo, tak muzeme byt i venku pred obchodem. Soboty jsou vyhodnejsi a muze to byt i stejne s terminy burzy a pokud dame dohromady temata tak to neni problem. Muzu pozvat i lidi z ROCA a muzeme takto delat predvadecky aktualnich novinek na trhu, ci neco podobneho.TomBart píše:No, a nebo to naplánovat na každé sezení u Michala po burze s tím, že se nebude jen kecat, ale řekne se nějaké téma (případně dílo) a k tomu dílu si každej něco vezme a bude to jakejsi pracovní seminář s praktickou výměnou zkušeností. Co si budem povidat, tady na netu každej muže psát jak co dělá jak chce, dokud to ten druhej neuvidí a nepochopí ty fígle. Pro takováto setkání jsem jen pro a rád bych i přijel. Porád se mám co učit.
Vím že něco podobného funguje v Zababovu, viď Zdenku a kdysi to bylo i v KŽM Brno, ale přijde mi to jako užitečná věc.
Jinak Tomáš, Chrudim (služebně přes týden v autě po celých čechách)a HO
Sandy píše:Tak pánové, píši s mírným předstihem, abyste si doma stihli posunout sobotní oběd!
Vlajka bude vyvěšena v 10:30.
Pro ty, kteří vědí o čem mluvím (a pro ostatní malá návnada) :
Konečně jsem měl trochu času a připravil jsem čtyři vzorky ( a ještě něco navíc) na vyzkoušení.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník