Moderátor: Michal Dalecký
Charlie píše:Prohlížeč Firefox mi hlásí, že jsou stránky fóra špatně zabezpečené proti úniku informací a hesel. Co tedy s tím?
Po delší neaktivitě, nebo pro přihlášení se z nového PC, fórum uživatele odhlásí a je potřeba zadat znovu všechny údaje.
když se spletete, tak fórum oznámí, že byl vypršen limit pokusů o přihlášení a je nutné ještě ke jménu a heslu zadat něco dalšího.
To, co se má zadat, je formou otázky, a odpověď je oním spouštěčem/klíčem potřebným ke vstupu. Zde je ale obří problém. Samotná registrace se mi tímto krokem protáhla na neskutečný více než měsíc a nyní to bylo obdobné. Je zde třeba otázka na sídlo nějaké firmy. Jenže odpověď na takovouto otázku může být velice rozdílná. Zkoušel jsem tedy vypisováním různých adres, nebo jen ulic, či měst, něco jen malým písmem něco velkými písmeny, něco i s čísly popisnými a 99 % pokusů je tak neúspěšných. Trefit se do správné odpovědi je proto dosti frustrující a v mnoha případech velmi odrazující a znechucující prvek.
petr2023 píše:Ano, tak jsem to právě řešil a nechával si generovat otázku za otázkou. Jenže když člověk neví co má zadávat, tak je to fakt vopruz. Teď ten měsíc jsem tam měl čistě jen otázky na sídla firem. Takže proto jsem zkoušel nejprve země a až když jel ten seznam otázek znovu, tak jsem přešel na ulice a pak města a ty odpovědi ještě zkoušel nejprve vše malé, pak s prvním velkým, případně číslem atd. Než jsem se konečně trefil a tedy projel to kolo otázek X-krát - ano bylo to město a měl jsem myslím první velké, tak mi to prostě zabralo ten cca měsíc. Kdyby tam právě bylo uvedeno, že se má rovnou psát jen město a třeba, že na velikosti nezáleží, nebo první písmeno velké, tak to přeci jen o dost tuto loterii usnadní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků