POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pát 22 říj, 2010 10:24 am

No jako podvod mi tohle nepřijde, viz popis "Nabízím kvalitní dily na stavbu hektora CStrain " a nikde nepíše OD cs train, jako matoucí ano. Navíc za 999korun každýmu musí být jasný, že ČS train určitě nekupuje, proto bych jako případný zájemce ihned kontaktoval prodejce s dotazem jak se věci mají!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod fillipho » stř 03 lis, 2010 4:24 pm

Tak že pro všechny podvedené,poškozené atp.mám nemilou zprávu, dnes jsem dostal vyrozumění od policie po 3/4 roce šetření, že se případ odkládá...Figurují tam cca 4 osoby, každá však s tím nemá nic společného a svádějí to na osobu(jejich výpovědi v protokolu), která je samozřejmě zatím nezvěstná, což se také dalo čekat....... Začalo to cca červenec 2009 kde figurovali pod x přezdívkami, jmény,emaily atd. a možná se to táhne doteď viz.sonne211 atp. Celkem nás bylo poškozených 32 osob o celkové škodě necelých 60tis. Tak že rada na závěr, kupujte opravdu od prověřených prodejců, osobně si radši něco málo připlatím,než nemít ani model a po sléze ani peníze....... :wink:
H0 III-IV epocha v DR - stará produkce PIKO a GUTZOLD - analog
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod loscarlos » stř 03 lis, 2010 7:19 pm

Hm , to je realita našeho právního pseudosystému. Ale něco podobného jsem vyrozuměl i já po návštěvě u policie. Tak asi opravdu zbývá si dotyčného někde vyhmátnout a trochu mu zmalovat ciferník. Alespoň pro klid duše. Tak nám/vám všem napáleným upřímnou soustrast.
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

Příspěvekod fillipho » stř 03 lis, 2010 8:02 pm

No věř nevěř, ale z těch 4 lidí, kde dva jsou kolem 20 let a další dva žena a muž kolem 40 let, je ta hlavní podezřelá starší žena, to že se k činu nikdo nehlásí a policie to nemá jak dokázat, to je věc druhá :wink: Vím o nich vše z protokolu :wink:
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod Střelec » čtv 04 lis, 2010 6:33 am

Smutný kino! Chce to sehnat další postižený, popohnat policajty dotazem na inspekci a možná to i rozmáznout v bulváru. Ideální by bylo, kdyby okradli i nějaké policajty. Pak by se to nejspíš hnulo. Nebo by se orgány alespoň tvářily, že nic nevidí...
Další varianta je past - ukecat nějakého "nezúčastněného" kriminalistu, aby se "zapojil do hry"....
Střelec

Příspěvekod fillipho » čtv 04 lis, 2010 11:36 am

VŠECHNY VÁS CHCI POŽÁDAT O JEDNU VĚC!!!!!! Ten kdo byl podvedený ať už na model bazaru či aukru a má ještě maily od toho lupiče který Vás okrad nechť sem napíše IP adresu, zjistí se tak, že např. u seznamu v mailu máte vedle políček odpovědět,smaž atp.další akce to rozkliknete a dáte zobrazit hlavičku kde najdete něco podobného jako je zde : [84.207.12.2]. Prosím ten kdo chce a může udělejte to, rád bych to porovnal s tím co vím a pokud by tam byla nějaká shoda tak to předám jako možný důkaz k dořešení. Díky 8)
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod kubulak » čtv 04 lis, 2010 1:04 pm

Treba se pletu, ale ve svete dynamicky pridelovanych IP adres.. ??
HO, CSD epocha IV, DCC
kubulak

Příspěvekod fillipho » čtv 04 lis, 2010 1:30 pm

kubulak píše:Treba se pletu, ale ve svete dynamicky pridelovanych IP adres.. ??

Tak to co vím i z IP adresy, tak na 99% sedí na toho, který ve výpovědi tvrdil, že sa tím nic nemá společného :wink:
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod Petr Zatrepalek » čtv 04 lis, 2010 2:03 pm

fillipho píše:

Tak to co vím i z IP adresy, tak na 99% sedí na toho, který ve výpovědi tvrdil, že sa tím nic nemá společného :wink:

Bohužel si nedělej moc naděje, IP může odpovídat adrese z inet kavárny, a pokud to má už maník doma, pc přece používá osoba jemu blízká proti které není oprávněn vypovídat! A jsi zas na začátku...
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod fillipho » čtv 04 lis, 2010 2:27 pm

Petr Zatrepalek píše:
fillipho píše:

Bohužel si nedělej moc naděje, IP může odpovídat adrese z inet kavárny, a pokud to má už maník doma, pc přece používá osoba jemu blízká proti které není oprávněn vypovídat! A jsi zas na začátku...

Tak pokud to takhle opravdu tady u nás funguje, tak ať jdou do pr..le. Ve spise se jasně píše, že dotyčná hl.podezřelá s touto trestnou činností už měla co dočinění, v průběhu roku kdy byla vyslícháná dál dělala podvůdky viz sonne211, tak já nevím kde to žijem....... :?: :evil:
Tady je aspon vidět, že si tu každej může dělat co chce a slušnej člověk ještě na to doplatí, pokud není policie schopná, tak pak jak píše Horacek97 vyřídit to jiným způsobem :D
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod TTmili » čtv 04 lis, 2010 3:37 pm

No já tady tu IP adresu teda dám ale pochybuji že v něčem pomůže i když je u všech mailů stejná. Mě chodily maily z téhle IP 88.102.139.97 . Snad se něco podaří.
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod fillipho » čtv 04 lis, 2010 4:48 pm

TTmili píše:No já tady tu IP adresu teda dám ale pochybuji že v něčem pomůže i když je u všech mailů stejná. Mě chodily maily z téhle IP 88.102.139.97 . Snad se něco podaří.

Tak tohle je také na nic, po zadání obouch adres té tvé a té mé i když jsou odlišné mi to ukazuje nechápavě na to jedno samé místo, kua!!! Ale myslím si, že těch podvodníku není víc jak je tu psáno, možná se to zdá jako velká kauza, ale jsou to ti samý lupiči jak je uvedeno na této diskuzi úplně na první stránce, první příspěvek, co psal Petr :wink:
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod Petr Zatrepalek » čtv 04 lis, 2010 7:53 pm

Možná to pomůže dalším poškozeným - cituji z obsahu trestního příkazu na skupinku podvodníků z Havířova:

Trestní příkaz č. 103 T 174/2009-796 - samosoudkyně JuDr. Lubomíra Binová, ze dne10/8/2009:
odsuzují se

Jana Havrlantová, roz. Kubacká, bez prac. poměru, trvale bytem Havířov Sumbark, Zvonková 6, doruč. adresa PO Box č. 15 Havířov hl. pošta - dvouletá podmínka jinak 8 měsíců natvrdo

Aleš Orlík - šumbark, moravská 27, doruč. adr. Dolní Lomná č 96 - rok na tvrdo s zkušebkou tři roky

Ludmila Orlíková, roz Beňová, šumbark, ul. Moravská 27 - tři měsíce natvrdo s podm. jeden rok

Pavel Čunderle -český těšín, nám. čsa č. 1, doruč adresa Havířov hl. pošta p.o. box 15 - pův. povoláním lokomotivář (vyhozenej od dráhy), r. nar. 15/8/65. jeden rok natvrdo se zkušebkou 4 roky

celk. výše škody této skupiny je přes 100000 korun - prokázaná! Poškozených bylo 44 osob - co se přihlásili a podaly tr. oznámení!

č. účtů co figurují v tr. spise -
43-347360267/0100
523708008/2700 - vše čunderleho.
7259070106/4000 Havrlantová
86-6163690277/0100
51-3462921377/0100 co jsou psaný na mladýho Vojtecha Orlíka

Takže jak se říká, důvěřuj ale prověřuj!
Petr Zatrepalek

Příspěvekod fillipho » čtv 04 lis, 2010 9:35 pm

Ty účty jsou dnes nebo za mě už zase jiné a jsou 3
670100-2201345741/6210 - účet Jana Havrlantová

670100-2203321604/6210
670100-2203321591/6210 účet její dcery Adéla Blažejová
na všech bylo prokázáno, že tam peníze chodily a že podvodné nabídky byly zveřejňované na portálech odklepnuto,aukro,model bazar atd., kde bylo poškozeno 32 osob za 58.181kč avšak tato věc se odkládá...............NECHÁPU!!!!!!
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod loscarlos » pát 05 lis, 2010 6:19 am

Tak to také nechápu. Zjevně je něco shnilého ve státě českém :(
Ale znovu se vracím k tomu, co jsem tu už jednou psal : b. každý, kdo by se chtěl připojit, musí být poškozen uživatelem stejného jména => M. Vaněk a T.Vaněk nelze, (jak ovšem prokázat identitu ? ), a to vidím jako největší problém, protože jak to tu sleduju, tak pokaždé vystupuje pod jiným jménem. Musel by být nějaký společný údaj na který by to šlo postavit. Číslo účtu, pokud spojuje různé osoby bohužel nestačí. Navíc na prolomení bank. tajemství policií to opět musí být TČ.
Možná že to tak trochu souvisí. Snad, ted mne napadlo zločinné spolčení. Když je to skupina. Záleží jak to postaví daný vyšetřovatel.
Zajímalo by mne, jestli ti co ošulili mne, jsou shodní s těmito . Od té doby jsem na modelbazaru nic nekoupil.
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím