POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 14 dub, 2010 8:58 pm

to petrh
vážně nechci nic, normálně se něco někde napsalo, což se asi nemělo dle jeho pohledu - a rázem je problém na světě. Jsem zvědav, zda bude žalovat i Martina Valtera z MasinkyCZ Kladno, případně i další. Uvidíme jak to dopadne. Do vyřešení tohoto problému jsou veškerá jména a odkazy na freeweb hosting kde Houfkovy podnikají, vytečkována, případně jména a příjmení zkrácena na první písmeno.

Pár důkazů již mám přislíbeno, další věci řešit veřejně není třeba. Jelikož se to pak týká již jen jednotlivců, v tom vzniká problém na sepisovaní takové skutečnosti... Každopádně to vše, již plní dojem komedianství a hereckého umění tamního dua Ústí nad Labem, tedy z Prahy :roll:

Prostoru měl kolik potřeboval, jenže nebyl schopen přijít s žádným argumentem, neb jak to už někdo tvrdil: nechce, aby se o tom vědělo. Já s tím mám společné jen to, že je to u nás na webu...
Jan Jirásek

Příspěvekod petrh » stř 14 dub, 2010 9:04 pm

to Jan Jirasek:
no vite nato, ze vlastne jste jen "nakladatel" magazinu se dost starate. mozna schizofrenie videt za vsim nekho kdo se jmenuje "valter", ale pozor. provozovatel masinky.cz je taky valter, takze kdo vi, zda Zdenda nejede i v tomto, treba prave on je za tou lzivou kampani:))
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Rána

Příspěvekod Hanis85 » ned 23 kvě, 2010 2:51 pm

Tak to je rána já se ten transportér snažím prodat za 200 Kč http://im.aukro.cz/item1039858121_obrne ... st_tt.html jinak pro kutily je za 100 Kč u Mr. Štěpničky jako stavebnice.
Hanis85

Re: Rána

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pon 24 kvě, 2010 7:14 am

Hanis85 píše:Tak to je rána já se ten transportér snažím prodat za 200 Kč http://im.aukro.cz/item1039858121_obrne ... st_tt.html jinak pro kutily je za 100 Kč u Mr. Štěpničky jako stavebnice.

Naštěstí to na tom aukru žádný magor nekoupil!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod vvitty » stř 21 črc, 2010 5:00 pm

Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod badliner » stř 21 črc, 2010 5:22 pm

vvitty píše:neni nad profesionalni patinu.... :lol:
http://www.aukro.cz/item1154120695_lokomotiva_cd_742_kocour.html

To je překlep určitě nemyslel napatinován ale napatlán :lol:
badliner

Příspěvekod TTmili » stř 21 črc, 2010 8:55 pm

Tohle by mělo spíš jít do tématu "Pro zasmání". Musím říct že za takovouhle patlaninu bych se styděl i já a to si s patinou zrovna dvakrát netykám (ono taky nebylo zatím dost příležitostí si potykat :lol: ).
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod vvitty » stř 21 črc, 2010 9:56 pm

proc se nezasmat tady :lol:
jinak ta patina asi neni na tom modelu to nejhorsi. Ten zaklad to krasne predci... krive schody atd...
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod Petr Zatrepalek » čtv 22 črc, 2010 6:57 am

vvitty píše:proc se nezasmat tady :lol:
jinak ta patina asi neni na tom modelu to nejhorsi. Ten zaklad to krasne predci... krive schody atd...

Základ je špatný určitě, o té patině už bych to tak 100% pánové netvrdil, problém je spíš v nasvícení a lesklých barvách toho modelu!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod jakdus » ned 01 srp, 2010 10:18 am

To je strašidlo cena aukrácká 2 krát přemrštěná. Dal bych za ní 2500 a pouze osobní odběr.
Opět znovu tentokrát na kolejích s podložím a jako vždy TT. Hraju si se syny,složitosti potom.
jakdus

Příspěvekod Fíkus » ned 01 srp, 2010 11:47 am

každýho věc za kolik koupí... osobně už na nic nereaguju od doby co sem jednomu zřejmě zámožnému dražiteli napsal že ten kus co vydražil je jako novinka ve vobchodech o 1/3 nižší a dostalo se mi odpovědi "to je moje věc co si kde koupím, ty hajzle" což mě jen utvrzuje v mém názoru na aukro a na většinu lidí se tam vyskytujících... tím se nechci nikoho dotknout, ale moje letité zkušenosti jsou takové, že na tu pračku na prachy nedokážu říct nic slušného... od okrádání, přes lhaní až po vydávání se za právníka a výhružky, když ode mě koupil dotyčnej ubožák vědomě věc, o které věděl, že tam chybí prkotinka, kterou si dokáže udělat i 5ti letej kluk... kdyby někdo věděl, jak s dotyčným zatočit, ať mi klidně pošle mejla co s ním, aspoň bude o jednoho hajzlíka míň, v ruce mám věci dokazující, že se vydává za něco co není a noprávněně užívá vysokoškoslkej titul... nakonec dle jména sem si zjistil během pár minut zda je, či není, co by chtěl být a po telefonátu s ním sem si 100% jistej, dle jeho vyjadřování, hlasu pubescenta a tak dále :lol: :lol: :lol: :lol:
Fíkus

Příspěvekod Zdenek Valter » pon 02 srp, 2010 1:20 pm

Fíkus píše:každýho věc za kolik koupí... osobně už na nic nereaguju od doby co sem jednomu zřejmě zámožnému dražiteli napsal že ten kus co vydražil je jako novinka ve vobchodech o 1/3 nižší a dostalo se mi odpovědi "to je moje věc co si kde koupím, ty hajzle" což mě jen utvrzuje v mém názoru na aukro a na většinu lidí se tam vyskytujících... tím se nechci nikoho dotknout, ale moje letité zkušenosti jsou takové, že na tu pračku na prachy nedokážu říct nic slušného... od okrádání, přes lhaní až po vydávání se za právníka a výhružky, když ode mě koupil dotyčnej ubožák vědomě věc, o které věděl, že tam chybí prkotinka, kterou si dokáže udělat i 5ti letej kluk... kdyby někdo věděl, jak s dotyčným zatočit, ať mi klidně pošle mejla co s ním, aspoň bude o jednoho hajzlíka míň, v ruce mám věci dokazující, že se vydává za něco co není a noprávněně užívá vysokoškoslkej titul... nakonec dle jména sem si zjistil během pár minut zda je, či není, co by chtěl být a po telefonátu s ním sem si 100% jistej, dle jeho vyjadřování, hlasu pubescenta a tak dále :lol: :lol: :lol: :lol:

Pokud vím tak právníky vyhrožují jen podvodníci. Pokud máš něco v ruce tak nevyhrožuj a toho právníka použij. Je to přeci Tvoje právo ! Aspoň se dozvíš zda se máš s takovým patlat či nikoliv. ;-) ;-)
Zdenek Valter

Příspěvekod TTjarek » pon 16 srp, 2010 8:49 am

Dobrý den mám čistě jenom dotaz znáte někdo člověka který vystupuje pod e-mailem ottolev@seznam.cz?
TTjarek

Příspěvekod kubulak » ned 22 srp, 2010 1:55 pm

pokud je to tenhle: http://www.aukro.cz/show_user.php?search=ottolev

tak toho znam myslim docela dobre i osobne a dam za nej ruku do ohne. Ale co vim, jeho mail je otto.bohemiastar nebo tak nejak. Bohuzel tu ted nemam od nej zadny mail, abych se podival na presnou adresu.

Pokud se nekdo rozhodl prizivit se na jeho povesti a udelal si stejnej mail, tak bohuzel neznam.
HO, CSD epocha IV, DCC
kubulak

Příspěvekod Hanis85 » pát 27 srp, 2010 2:24 pm

Zdravím ve spolek chtěl bych touto cestou upozornit na nečestné a podvodné jednání jistého Michala Mráze z Brna, jeho adresa je Michal Mráz
Nám. SNP 26 Brno Telefon 602695533, e-mail michal.mraz@seznam.cz. Tento člověk si nechává modely akorát vyrábět a posílat na dobírku. Dobírky nevyzvedává s pošty. Na případná telefonická (pokládá telefony) i e-mailové upozornění nereaguje tudíž není možné z něho jakým kolik způsobem pohledávku vymoci. Mě svým jednáním způsobil škodu na poštovném 240 Kč. V případě, že by jste na tohohle člověka někde při nějakém obchodování narazily tak požadujte vždy pokud je to možné plnou částku na účet nebo na adresu. V případě, že to neposkytne tak se na to vykašlete, vyhodíte peníze z okna a nikdo vám nic nedá.
Pokud by chtěl obchod po odeslání částky zrušit tak se zatvrd´te a nikomu nic nevracejte trvejte na dokončení obchod na výhružky policii nereagujte na případné pomluvy, že jste podvodník podávejte trestní oznámení.

A tohle není jědiný případ dále dobírky nepřebírají Eduard Fladr Radůň u Opavy (efladr@centrum.cz), modely si nechal vyrobit, podvedl mě.
Pavel Krybus Olomoucka 367 Kojetín nepřebírá dobírky dělá si s lidí srandu na výzvy aby uhradil poštovné nereaguje a je sprostý.
Ladislav Benda, okres Slaný, píše že je z Rakovníka přitom se připojuje výhradně z brněnských IP adres, nic jsem mu neposlal (silně podezdřelé).
Jaroslav Pravda Stará Vráž 75 398 32 Vráž u Písku modely si nechává vyrábět, neplatí, nepřebírá dobírky, podle toho co mi napsaly dluží více lidem asi 5000 Kč.
Tomáš Hein , kopec 4268, Bohuslavice u Kyjova, 69633 veselý, nactiletýchlapec co si nechává posílat dobírky nic nevyzvedává.

Dále si dávejte bacha na partu z Havířova (Orlík, Havrlantová, Ferfetský) městská část. Šumbark. Mají ohrané metody i adresy (vždy Havířov-Šumbark). A je to ustuda pro celé město, kámoš odtamť musí prodávát přeze mě, jak by tam napsal Havířov tak to nikdo od něho nebral. P.S. Já nechápu jak ti lidi s tím mohou jěště
uspět, bohužel mi psal před nedávnem další postižený.

Dobírky zatím rušit nechci, protože by s tím pouze poškodil podctivé modeláře, i když po zkušenostech mě to k tomu svádí.

Všem výše jmenovámým přeji ať jsme jim v jejich sprosťarnách i nadále daří.
Naposledy upravil Hanis85 dne pon 06 zář, 2010 8:51 am, celkově upraveno 3
Hanis85

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím