Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
paveltt píše:Jak jsem napsal,používá e-mail adresy a telefoní čísla opsaná z modelbazaru.Čili skutečná a skuteční majitelé čísel a adres se o tom nedoví,dokud je někdo nekontaktuje.Mě se v poště objevilo potvrzení o podání inzerátu minulý týden a protože jsem v tu dobu žádný nepodával,tak jsem na to přišel zhruba hodinu po uveřejnění.I tak se ozval zájemce,kterému jsem vysvětlil ,že na moji e-mail adresu a telefon někdo podal nesmyslný inzerát.Už jsem ho vymazal a na modelbazaru jsem ho nechal též smazat.Včera tam byl uveřejněn další,byla tam adresa jiného modeláře a můj telefon.Na telefon se mi ozval modelář,kterému se nelíbilo použití fotek s jeho přezdívkou z aukra.Rovněž jsem mu vysvětlil o co jde a kontaktoval modeláře na e-mail.Přesně podle předpokladu došlo k zneužití jeho e-mail adresy.Netuším,kdo se takto baví.takže může použít jakékoliv telefonní číslo nebo e-mail.Nakolik by bylo možné zjistit přes modelbazar,kdo to dělá, netuším.Dal jsem to sem jako varování pro modeláře,kterým se někdo ozve na inzerát z modelbazaru o kterém ani neví.Gramatika a styl inzerátu je mírně řečeno stylem IQ tykve a poslední žák pomocné školy by se za to styděl.Rovněž ceny hodně nízké,popřípadě darování.Fotky jsou použity z modelářských obchodů nebo z aukra.
jakdus píše:Po přečtení některých příspěvků je to fakt sranda,ale trochu i k blití. Typicky české chováni,sakra proč od těch překupníků nebo podvodníků (mám na to úplně jiný názor) něco kupujete.Proč teď na sebe lejete špínu lněnička + jacek+dudek.Kupujte kde chcete ,výběr možností je dost velký ,spousta e-shopů,spousta kamenných obchodů. Ty vaše dohady kdo co komu za kolik prodal jsou trapné a připadá mi velice hloupé se navzájem takhle schazovat. Nebo závidíte Lneničkovi že prodal ze ziskem,prodejte taky,vždycky to platí a platilo stále že na lidské blbosti se nejvíc vydělává a nejde jenom o vláčky. Já třeba nechápu jacka který dohodil kamrádovi koupi a neřekl mu kolik ten model stojí a teď nadává druhému že ho natáhl.No a tato věta od Dudek je úplně na hlavu ,,Ty peníze si zaslouží,neboť modely staví, ale myslíte,že si je zasloužíte i vy překupníci,kteří nemáte k modelařině vztah,,.To je vždy tak a zaplať pánbůh pro ostatní že jsou lidi ,kteří mají modely na kšeft a záleží na každém jak se rozhodne.Co když má Lněnička větší vztah než vy? Jak to posoudíte, co když si Jacek stavbou modelů vydělává?Příště méně příkrosti a více rozhledu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník