Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Donatelli píše:Pánové, probíráte tady překupníky. Přispěji taky svoji troškou do mlýna. Lněnička je lump, ale u něho alespoň občas víte odkud a za kolik to má. Tesař, to je lump na druhou. On jako obchodník dostává slevy ( cca 25% ). Tak si vezměte, že motorák z Deltaxu ( Work - shop ) on ho měl za nějakých 2350, ať nežeru. A prodává ho 4789,- . Skoro 2,5 tis na JEDNOM kousku. Slušnej busines. Tohle jde jaksi mimo mě, ale co mu nezapomenu je jeho překupování v Německu. Na dni otevřených dvěří v Sebnitz jsem měl tu čest mu některé modely a náhradní díly doslova vyzobat z pod ruky, abych před jeho překupováním alespoň něco zachránil. A potom doma otevřete jeho stránky a hle: trafo co bylo za 15 E je najednou za 833 Kč, m-Wageny co byly za 10 - 15 jsou od 1000,- nahoru apod. Jeho další stopa je v Berlíně. Jezdím tam jednou za rok už několik let a pozoruju, jak se pomalu, ale jistě zvyšují ceny modelů v prodejnách které ten ... navštívil. Vozy co jsem si kupoval pro sebe ( nepřekupuji ani neprodávám ) za 4 E jsou najednou za 6 - 7 apod. Ještě že ten lotr nestíhá obejít ty menší handlery. Tam je to ještě naštěstí normální.
pavel L píše:Pane Dobšíček, je vidět, že máte krátkou pamět: Dne 3.9./08 jste mi volal, měl jste zájem o různé vagony+ vagon Jatt, dodnes si vzpomínám jak jste se mnou smlouval o ceně a já Vám vyhověl, bylo toho za 3353kč. Dále 20.11./08 jsem od Vás kupoval Rokal a následně jsem Vám volal i mailoval ohledně IC vagonu Tillig, byli jsme domluveni - měl jsem je zamluvené a čekal na foto o tom jaké mají zapojení. Neposlal jste! Hned druhý den jste je prodal jinému shodou okolností mému známému. A pak když jsem Vám volal tak jste se jen vymlouval. Tak se zamyslete, než začnete někoho urážet. Lněnička
pavel L píše:Pane Valter, chce se to jen trochu zamyslet, Rocal jsem kupoval od něho na Aukru, proto také zná moje Aukro jméno, když mi to posílal. A že vše přesně vím, kdy volal atd. Já si vše přesně zapisuji. Na aukru jsem zatím jen kupoval, až mimulý týden dvě věci prodal. Tak znát moje jméno může jen prodávájící. Hold asi těch A. Dobšíčků je víc? Lněnička
Aleš Dobšíček píše: Můj důvod proče jsem v minulosti obchodoval s modely byl prostý, abych na vláknech nemusel bečet jak jsou modely předražené. Celou dobu jsem se snažil tlačit ceny dolů, 99% modelů totiž pocházelo ze zahraničí.
jiri739 píše:Tady se do Tesaře nikdo "nesere", ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník