(PS: já mám 100% spolehlivost

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
konopaslik píše:Máte nějaké zkušenosti s prodávajícím Jaroslavem Hojkou, který má na modelbazaru aktuálně vystaveno několik položek? Karlovarský kraj. Chtěl bych něco koupit a případná reference by bodla. Díky...
Tomáš píše:konopaslik píše:Máte nějaké zkušenosti s prodávajícím Jaroslavem Hojkou, který má na modelbazaru aktuálně vystaveno několik položek? Karlovarský kraj. Chtěl bych něco koupit a případná reference by bodla. Díky...
Myslím,že jsem s p.Hojkou obchodoval a vše dopadlo ok.Domluvili jsme se po telefonu a vše bylo přesně podle dohody.
Pokud prodává TT tak by to měl být on
konopaslik píše:Tomáš píše:konopaslik píše:Máte nějaké zkušenosti s prodávajícím Jaroslavem Hojkou, který má na modelbazaru aktuálně vystaveno několik položek? Karlovarský kraj. Chtěl bych něco koupit a případná reference by bodla. Díky...
Myslím,že jsem s p.Hojkou obchodoval a vše dopadlo ok.Domluvili jsme se po telefonu a vše bylo přesně podle dohody.
Pokud prodává TT tak by to měl být on
Díky za potvrzení mého dojmu, z komunikace se zdá též být ok. Až obchod proběhne, hodím sem referenci. Ještě nějaké zboží má, takže by to mohlo někomu přijít vhod.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník