Jeden konkrétní případ:Souhlasil jsem z cenou za BR 78 6500 kč.Model měl být podle pána vitrýnový,jen vyzkoušený.Lokomotivu jsem chtěl,viděl jsem jí i na dvou jeho fotografiích a jelikož se tento model už nevyrábí,šel jsem do něj.Jelikož už jsem s dotyčnym pánem obchodoval a byl jsem velice spokojen,neměl jsem pochyb.
Lokomotiva přišla sice včas a dobře zabalená,ale to bylo všechno z toho pozitivního.Hned při první zkušební jízdě se mi rozpadl už jednou rovnaný rozvod a po opravě a dalšim testování jsem zjistil,že lokomotiva má pokřivené soukolí zadního běhounu,nevím jak a čím posekaná kola hlavního soukolí(důvod nepříjemného houpání) a pokřivené sběrné plíšky elektriky u předních běhounů.Stav bandáží taky ukazoval,že lokomotiva určitě nestála jen ve vitrýně.
A problém byl na světě.pan lněnička slíbil,že model od jeho minulého majitele vymění za skutečný vitrýnový a opravdu nejetý,ale z toho nakonec sešlo,protože ty dva neuskutečnily nějakej svůj kšeft,či co bla bla.protože jsem stejný model pak objevil u pana Daleckého v obchodě za 5000 kč nový,navrhnul jsem panu lněničkovi ať ho tam koupí a vymění mi ho.Z mé strany pro něj docela dobrej návrh,mohl jsem mít novou mašinu,on doma svojí,co mi prodal a ještě by na mě vydělal 1500+poštu.
Nevim proč,ale tomu chlapovi jsem to psal jak primitivovi a furt to nechtěl pochopit.Nabízel mi pořád nějaký jiný modely,ale v hodnotě už jen 5000 a nepřistoupil ani na to,že jsem chtěl poslat zpět 1500kč na opravu té jeho skvělé nové mašiny.furt všechno dokola,odjel na dovolenou a ticho po pěšině.Pak přišel s tim,že má i tu br 62,co jsem chtěl,ale že bych mu musel vrátit tu 78 a doplatit.
pak jsem napsal zde na fóru větu,že vždy,když se ta lokomotiva objeví,je za granát a pán mi napsal,že když je teda na granát,tak už mi nedá nic.
Dokonce mne nařkl z toho,že jsem si vše vymyslel a co hlavně,má chyba byla ,že jsem mu věřil a že prej sem si pro tu lokomotivu nepřijel osobně.
Lidi dávejte si na tohodle podvraťáka pozor a když budete od něj něco kupovat,jednejte jen osobně,jinak vás nechá prostě vycukat,zaplaví vás horou nesmyslnejch návrhů a až vám povolej nervy a něco napíšete,tak vám už nedá nic.
Jo a tomu pánovi zde z fóra,co lněničkovi podává zprávy velice děkuji,že svého vychcaného kamaráda informoval,co jsem k celé věci napsal.Bohužel ani tento pán toho moc v hlavě nemá, a nebo prostě jen neumí číst.
A něco pro pana lněničku:nech si těch 1500,já na ně nechcípnu,ale aspoň se za ně pobavim na tvůj účet.Zasloužil by sis kolumbijskou kravatu sráči