Obtisky-MArfDKnL

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Obtisky-MArfDKnL

Příspěvekod AlexD » stř 18 zář, 2024 3:05 pm

Sháněl jsem otisky na poštovní vagon v ČSD (Tillig dělal jen DR). Dostal jsem tip na FB na Obtisky-MArfDKnL. (https://obtisky-marfdknl.webnode.cz/) Pěkně zpracované stánky, velká nabídka, rozumné ceny . Vybral jsem si, objednal a obratem dostal cenu včetně poštovného k zaplacení. Jednatřicátáho července jsem platbu uhradil a prodejce informoval meilem o provedené úhradě. Dostal jsem info, že zboží odešle. Po čtrnácti dnech jsem se znovu díval na jeho stánky a našel info, že expedice může trvat až. měsíc. Říkal jsem si, třeba je musí udělat, nemá je skladem a jsou dovolené. Srpen uplynul a nic. Tak jsem zas napsal meil. Odpověď, že zboží odesílá a zas nic. Po týdnu jsem už volal na číslo na stránkách a dozvěděl se, že to posílá a do pátku je budu mít. Když nic nedošlo tak jsem napsal meil, že objednávku ruším ať vrátí peníze. To bylo o víkendu. V pondělí jsem mu volal, tak mi řek, že jsem objednávku zrušila posílá mi zpět peníze. Do dnes nedošlo NIC! Ani obtisky ani peníze. Takže další do řady za Modelová-železnice z Letovic..
Resumé" Nespolehlivý prodejce. Nabídku má pěknou pestrou, ale nikdy neplatit předem. Objednáte-li si na dobírku, máte naději, že snad odešle. Nemám zkušenost, zda odesílá co jste si objednali. Jaké máte zkušenosti Vy s tímto výrobcem.
Nevíte o jiném výrobci TT obtisků?
AlexD

Re: Obtisky-MArfDKnL

Příspěvekod michal_d » stř 18 zář, 2024 3:28 pm

Mám podobnou zkušenost, ale s dobrým koncem. Loni v létě jsem také čekal několik měsíců od zaplacení, přes několikeré ujištění, že pošle zítra / po víkendu apod. Když už jsem to ani nečekal, tak obtisky přišly. S jejich kvalitou jsem byl velmi spokojen. Až budu opět něco potřebovat, tak to klidně zkusím znova, ale budu počítat s dodáním do půl roku... Každopádně by bylo férovjejší chtít platbu až před odesláním...
michal_d

Příspěvekod Jirkátor » stř 18 zář, 2024 4:01 pm

Já tedy objednával 6.9.2024 a zatím mi přišlo pouze potvrzení objednávky s tím, že mám počkat na zaslání faktury a že zpracování trvá obvykle 7 dnů. Tak tedy čekám. A čekám. A čekám... :?
Naposledy upravil Jirkátor dne čtv 28 lis, 2024 3:47 pm, celkově upraveno 2
Tohle stavím já: viewtopic.php?f=1&t=12586
Jirkátor

Příspěvekod Pawlik » stř 18 zář, 2024 5:27 pm

Též jsem u něj objednával, přišla polovina zboží.
Zaplaceno, po 15 dnech jsem se ptal emailem, kdy obtisky přijdou, bez odpovědi, po 18 dnech přišly.
Bohužel jen polovina a u jednoho obtisku byl nápis zrcadlově umístěn, což jsem obratem oznámil mailem, bez odezvy.
Po dalších 9 dnech, kdy se nic nedělo, jsem mu volal a on reklamaci uznal s tím, že chybějící/vadné zboží dodá.
Po pěti týdnech se stalo opět velké nic, takže už jsem napsal asertivní email, v němž jsem požádal o neprodlené vrácení peněz za nedodané zboží.
Peníze mi přišly - bez jakékoliv odpovědi nebo omluvy. :lol:
Tím jsem s ním skončil. Léto 2022.
Pawlik

Příspěvekod Petr S. » stř 18 zář, 2024 6:54 pm

Zdarec ,
objednával jsem asi v květnu 3 sady na 537.0 a přišlo bez problémů asi za 14 dní .
P.
Petr S.

Příspěvekod Ivan » stř 18 zář, 2024 6:58 pm

Objednával jsem, cca před 3 lety a bylo vše ok. Mrzí mne, že na to teď dlabe, obtisky se mi líbí.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod Milan.D. » čtv 19 zář, 2024 3:06 pm

Mám podobnou zkušenost, taky cca. 3-4 roky zpátky jsem něco objednával, dokonce jsme něco řešili i po telefonu. Vše v pohodě a k mé naprosté spokojenosti, škoda jestli se to takhle zvrtlo.
Milan.D.

Příspěvekod marian1311 » pát 20 zář, 2024 6:12 pm

Ahojte
U mna podobne od 22.10.2022 si dopisujeme a nic , potom sme sa uz dohodli , ze posle co ma skladom presiel dalsi rok vymenili sme si zopar mailov a opat nic. Nemam rad taketo jednanie , clovek sa spolahne na nieco , nehlada alternativu a potom prejde rok, dva a nic. Za seriozne by som povazoval . keby napisal nemam , nedodam a nevodil zakaznika za nos.

Napr. toto je mail z januara tohto roku
"Dobrý den,
pošlete mi prosím na sebe kontaktní údaje vystavím fakturu
4 cisla M262 pošlu zítra. Musím projít co vše tu už mám dohledaného

Palaščak

obratom som poslal pozadovane udaje a opat skapal pes, urgencie a nic. A neobjednaval som 1 KS ale rovno viac ako 10 kusov
Pritom tie popisy vyzeraju celkom slusne.
marian1311

Příspěvekod Jirkátor » čtv 28 lis, 2024 3:47 pm

Jirkátor píše:Já tedy objednával 6.9.2024 a zatím mi přišlo pouze potvrzení objednávky s tím, že mám počkat na zaslání faktury a že zpracování trvá obvykle 7 dnů. Tak tedy čekám. A čekám. A čekám... :?

Tak abych to uzavřel: 6.10. přišel e-mail s informací, že objednávka je připravena k odeslání po zaplacení přiložené faktury. Tu jsem tedy obratem uhradil a znovu čekal. Také v něm bylo napsáno, že k odeslání dojde dle počtu objednávek během 7 - 30 dnů. Nakonec byla zásilka odeslána 23.11. Jestli tomu pomohla urgence e-mailem netuším, ale obtisky mám doma. Sice to chvíli trvalo, ale dočkal jsem se.
Co dodat? Nikoho jiného, kdo by mi vytisknul dekály v eNku, neznám, takže ber jak to je, nebo nech být. Objednávky bych tedy radil dávat s dostatečným předstihem.
Jirkátor

Příspěvekod marian1311 » čtv 28 lis, 2024 9:30 pm

Jirkátor píše:
Jirkátor píše:Já tedy objednával 6.9.2024 a zatím mi přišlo pouze potvrzení objednávky s tím, že mám počkat na zaslání faktury a že zpracování trvá obvykle 7 dnů. Tak tedy čekám. A čekám. A čekám... :?

Tak abych to uzavřel: 6.10. přišel e-mail s informací, že objednávka je připravena k odeslání po zaplacení přiložené faktury. Tu jsem tedy obratem uhradil a znovu čekal. Také v něm bylo napsáno, že k odeslání dojde dle počtu objednávek během 7 - 30 dnů. Nakonec byla zásilka odeslána 23.11. Jestli tomu pomohla urgence e-mailem netuším, ale obtisky mám doma. Sice to chvíli trvalo, ale dočkal jsem se.
Co dodat? Nikoho jiného, kdo by mi vytisknul dekály v eNku, neznám, takže ber jak to je, nebo nech být. Objednávky bych tedy radil dávat s dostatečným předstihem.

HM, len co je to s predstihom ?, ja som objednaval 22.10.2022 teda dva roky a jeden mesiac spat a okrem par vymenenych mailov nic.
Skoda zda sa , ze tie obtisky su dobre , ale asi nie su mi sudene. Budem musiet asi uz konecne sprevadzkovat tampoprint , co nam stoji na stole uz niekolko rokov.
marian1311

Příspěvekod Jacek » pát 29 lis, 2024 11:26 am

jinde mají dodací lhůty do 3 dnů :wink:
Stránky o modelové železnici TT, digitál, zvuky http://www.jacek-modely.cz
Jacek

Příspěvekod Jirkátor » ned 15 pro, 2024 1:13 pm

Jacek píše:jinde mají dodací lhůty do 3 dnů :wink:

Kde jinde a dělají i eNko?
Jirkátor

Příspěvekod Jacek » pon 16 pro, 2024 11:08 am

No u mě, je tam ale převážně TT a něco málo v H0
Stránky o modelové železnici TT, digitál, zvuky http://www.jacek-modely.cz
Jacek

Příspěvekod Jirkátor » pon 16 pro, 2024 2:26 pm

Jacek píše:No u mě, je tam ale převážně TT a něco málo v H0

Tak firma Jacek je spolehlivá, to se obecně ví, ale eNkařům toho moc nenabízí, tudíž se musíme obrátit na méně spolehlivé prodejce a doufat. :|
MArfDKnL (děsný název :mrgreen: ) býval, co jsem slyšel, celkem spolehlivý, co se v poslední době stalo, že tomu už tak není, netuším. Čím jsem si ovšem jistý je, že to je velká škoda.
Jirkátor

Příspěvekod radula63 » úte 17 pro, 2024 5:56 am

Jirkátor píše:MArfDKnL (děsný název :mrgreen: ) ...

Tak taky jsem osobně p. Palaščákovi říkal, že něchápu ten název. Jeho odpověď byla rychlá. Je to zkratka. Martin (kousek si nepamatuju) Dvůr Králové nad Labem. Ale stejně se mi tenhle název blbě pamatuje. :mrgreen:
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Další

Zpět na Modelářské obchody a výrobci