KB-model

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: KB-model

Příspěvekod radula63 » sob 26 zář, 2026 7:26 pm

Hanku
Nemám zkušenost z poslední doby. Ale mám zkušenost, že KB-model je firma stylu ON MAN SHOW, takže někdy vyřídí objednávku ihned a někdy se čeká - podle náhodně sešlých objednávek naráz. Karel Barták (KB-model) je už důchodce a s tím spojené komplikace (rozhodně to nemyslím vůči Karlovi špatně). Nikdy se mi však nestalo, že by moje objednávka nebyla vyřízena (někdy ihned, někdy cca měsíc a půl, když se mu sešlo více objednávek naráz).
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod Ivan » čtv 01 říj, 2026 3:11 pm

Hanku, byl jsem u Karla naposled v dílně cca před rokem. Jak píše kolega, one man show a myslím, že stále i někde pracuje. Ukazoval mi i nějaké novinky, ale nemá čas je dotáhnout. Je dosti zahlcen, předpokládám, že primárně vyrábí pro shopy. Takže nějaká specialitka chce trpělivost. Mne dělal nějaké díly ze stavebnice, co jsem zvoral a bylo to cca 2 měsíce. Za mne jinak solidní chlap.

Seknout s výrobou se podle mne ještě nechystá (podro uvádět nebudu).
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod vvitty » čtv 01 říj, 2026 3:18 pm

Ivan píše:Hanku, byl jsem u Karla naposled v dílně cca před rokem. Jak píše kolega, one man show a myslím, že stále i někde pracuje. Ukazoval mi i nějaké novinky, ale nemá čas je dotáhnout. Je dosti zahlcen, předpokládám, že primárně vyrábí pro shopy. Takže nějaká specialitka chce trpělivost. Mne dělal nějaké díly ze stavebnice, co jsem zvoral a bylo to cca 2 měsíce. Za mne jinak solidní chlap.

Vyroba pro eshopy nikdy nebyla primarni, naopak byla kdesi na konci seznamu. Se zbytkem souhlasim, predpokladam ze z nejakych duvodu nestiha .... jako ja :D
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Předchozí

Zpět na Modelářské obchody a výrobci