Internetové obchody

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Papa.smurf » úte 23 pro, 2008 5:19 pm

Pája píše:Tak to budeš asi jedinej,fungovali včera a fachaj i dnes.

Sákriš - ať kliknu na odkaz, nebo adres vypíšu růčo - furt nic :( Tak nevím - jestli není chyba mezi klávesnicí a židlí :?:
Papa.smurf

Příspěvekod Jarda H. » úte 23 pro, 2008 6:37 pm

Papa.smurf píše: ... Sákriš - ať kliknu na odkaz, nebo adres vypíšu růčo - furt nic .....

To ti nefungujou ty stránky ani když odklikneš přímo originální odkaz v příspěvku na předchozí straně od kolegy grexxe ?!

To je divný, maká to normálně !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Papa.smurf » úte 23 pro, 2008 6:39 pm

Jarda H. píše:
Papa.smurf píše: ... Sákriš - ať kliknu na odkaz, nebo adres vypíšu růčo - furt nic .....

To ti nefungujou ty stránky ani když odklikneš přímo originální odkaz v příspěvku na předchozí straně od kolegy grexxe ?!

Bohužel - stránka nelze zobrazit - nevím co s tím. Mažu historii, resetuju a fůůůrt nic :(
Papa.smurf

Příspěvekod boy.rough » úte 23 pro, 2008 7:58 pm

Jarda H. píše:

Ano, mě stránky také fungují bez potíží.
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

internetové obchody

Příspěvekod grexx » sob 27 pro, 2008 1:42 pm

Mám tu ještě jeden dotaz, má někdo skušenost s níže uvedenou prodejnou http://deltax-bahn.cz díky za odpovědi
grexx

Re: internetové obchody

Příspěvekod petrh » sob 27 pro, 2008 1:49 pm

grexx píše:Mám tu ještě jeden dotaz, má někdo skušenost s níže uvedenou prodejnou http://deltax-bahn.cz díky za odpovědi

Swltax by mel byt (podle infa z Tilligu) ofuicialni jejich zastupce v CR i v katalogu 2008 jsou uvedeni jako jedini. Co se tyka komunikace, dle me osobni zkusenosti, kdyz jsme zasilal poptavku, tak 1- (obcas jim to treba den trvalo, nez se ozvali), co se tyka cen a servisu, vim, ze nabizeli(nabizeji) slevu az 30 pro obchodniky a pod, ale pro tebe bude urcite platna ta na eshopu, mozna nabizi jeste slevu pro cleny TT tillig klubu, shrnu-li to podle me 4* z 5
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Re: internetové obchody

Příspěvekod Mart » ned 28 pro, 2008 9:38 am

grexx píše:Mám tu ještě jeden dotaz, má někdo skušenost s níže uvedenou prodejnou http://deltax-bahn.cz díky za odpovědi

Obchod specializovaný hlavně na velikost TT, otevřeno skoro pořád, prodejna má velkou plochu a tím působý tak trochu prázdně.Velký výběr modelů od SVD, RA Došlý, a relativně nově věcí od Poláka.
Co se týká komunikacea ochoty, tak věci co jsou na skladě ano ukážeme odskoušíme, ale veci co nejsou a museli by se objednat tak nastává problém ( osobní zkušenost se stavebnicí : já si to napíši a dám vám vědět - tři měsíce uplynuly a nic :( )
Zkušenosti s E-shopem nemám žádné, jelikož prodejnu mám relativně kousek.
Přesedlal jsem na H0 - ty páry se zvukem mě dostaly:-)
Mart

Příspěvekod lmd » ned 28 pro, 2008 4:15 pm

Modelársky obchod na Slovensku, kde väčšinou nakupujem http://www.htmodel.sk
H0"- DCC- IIIažIV.
lmd

Příspěvekod Aleš Dobšíček » čtv 22 led, 2009 10:23 am

Zdravím,

bohužel ale s e-shopem p. Tesaře nemám dobrou zkušenost první týden v Lednu jsem mu uhradil za zboží a do dnešního dne nic nemám a pan Tesař vbec nekomunikuje. Zboží měl skladem dodání do jednoho týdne. Co znám z postřehů mých kolegů tak posílá jen část, někdy nepošle to co jste si objednali....atd. Spíš nedoporučuji.

Aleš
Aleš Dobšíček

Příspěvekod radekkrupka » čtv 22 led, 2009 10:50 am

Aleš Dobšíček píše:Zdravím,

bohužel ale s e-shopem p. Tesaře nemám dobrou zkušenost první týden v Lednu jsem mu uhradil za zboží a do dnešního dne nic nemám a pan Tesař vbec nekomunikuje. Zboží měl skladem dodání do jednoho týdne. Co znám z postřehů mých kolegů tak posílá jen část, někdy nepošle to co jste si objednali....atd. Spíš nedoporučuji.

Aleš

Nemohu souhlasit, možná mám jinou zkušenost. Platbu dopředu po mně nikdy nepožadoval (pouze zálohu 5.000 ale to jsem měl objednávku za 30.000). Dodání bylo rychlé, zasílal po částech, to ano. Ale tehdy, pokud mu něco nepřišlo. Pak za 2 balíky počítal pouze jednou poštovné...samozřejmě nezaručuju, pouze vyjadřuju moji zkušenost.

Jinak Tesaře zastihneš na burze v Praze (záleží odku jsi).
radekkrupka

Příspěvekod Aleš Dobšíček » čtv 22 led, 2009 11:14 am

Jsem od Břeclavi, do Prahy se mě moc nechce. Primárně se mně jedná o službu, zaplatil jsem si jak zboží tak dodání poštou. Nechápu co mu chybí nebo brání zboží odeslat.

Není to jediná špatná zkušenost, podobný problém jsem měl a stále mám s Deltaxem, objednal jsem si tam modely jeden byl za 200,-kč druhý byl set za 1530,-kč. Když jsem zboží dostal zdála se mě dobírka vysoká, ale řádně jsem si to vyzvedl, doma jsem z faktury zjistil že mě set prodal za 1870,-kč bez jakéhokoli varování nebo upozornění že je cena odlišná. Rozdíl chce vrátit no zatím se tak nestalo.
Aleš Dobšíček

Příspěvekod petrh » čtv 22 led, 2009 6:12 pm

no ja osobne doporucuji pouzivat spise vetsi a proverene eshopy (www.modeltrain.cz - www.modely.biz - mozan na cele objednavce das o par kil vice, ale mas jistotu, ochotny personal a vse co neni nemozne zaridi)
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Aleš Dobšíček » čtv 22 led, 2009 6:31 pm

petrh píše:no ja osobne doporucuji pouzivat spise vetsi a proverene eshopy (www.modeltrain.cz - www.modely.biz - mozan na cele objednavce das o par kil vice, ale mas jistotu, ochotny personal a vse co neni nemozne zaridi)

Já v České republice moc nenakupuji je to tu hodně drahé, ale v jednom máte pravdu v posledních dvou letech zde vyrostlo velké množství "eshopu" které vlastní lidé kteří nemají představu o tom jak fungovat a jak to řídit, nehledě že rožšiřují sortiment bez toho aby mělí zvládlí ten stavající. Taky je velmi zavádějící představ že na to budou sami a jen přesměrovávat Vaše objednávky výrobců a následně distribuovat.... hloupost, ne vždy se něco podaří a následně vznikají problémy které je zahlcují a pak už je to cesta do pekel. Ověřené a tradiční eshopy jsou asi cesta.
Aleš Dobšíček

Příspěvekod Jarda H. » čtv 22 led, 2009 9:18 pm

Aleš Dobšíček píše: ..... Není to jediná špatná zkušenost, podobný problém jsem měl a stále mám s Deltaxem .....

Cca před rokem a čtvrt jsem měl zájem o nějaké modely přes Deltax, ale komunikace tak na 4- :cry: ! Ze tří čtyř faxů (dotazů na konkrétní model) reagovali na jediný, tím pádem jsem pak "ztratil" zájem o jejich služby já ! Možná nyní je to už lepší ?!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

zeleznicni-modelarstvi.cz - pan Tesař

Příspěvekod Mirek Moc » pát 23 led, 2009 7:41 pm

Přidávám moji zkušenost s internetovým obchodem pana Tesaře http://www.zeleznicni-modelarstvi.cz/.
Začátkem listopadu 2008 jsem si objednal zboží , na které mi pan Tesař e-mailem potvrdil dodání 2- 3 týdny. Po několika urgencích mi odpovězeno -"Už je to na cestě". Když jsem čekal další týden, požádal jsem o podací číslo balíku. Odpověď -"Omlouvám, spletl jsem se".. atd. V průběhu této komunikace pan Tesař rozesílal nabídbu, že má jako první cisternu TRANSPORT SERVIS ČD skladem. Požádal jsem ho o přiobjednání. Bylo mi potvrzeno dodání s předchozí objednávkou, která dorazila nakonec po 6 týdnech od objednání. V zásilce chyběl přiobjednaný vůz Transportservis ČD. Celková cena za zásilku ho ale obsahovala. Další dotaz na pana Tesaře co to znamená. Potvrdil mi, že cisternu mi předá na pražské burze dne 20.12.2008. Dostavil jsem se na jeho stánek a odpověď zněla : "Cisterna je již zcela rozebrána, musíte počkat na další výrobní dávku od Tilligu". Současný stav je takový, že cisterna je zaplacena a zboží jsem stále nedostal.
Obrázek o tomto prodejci a způsobu komunikace si udělejte sami. Pro mě osobně to byla první a zároveň i poslední zkušenost s tímto obchodem. :(
Mirek Moc

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci