od Barbucha » ned 19 led, 2014 4:31 pm
Já nevím, kde pořád bere zákazníky. Já od něj kdysi koupil cosi na Aukru a místo popisované věci přišel šrot. Po reklamaci milostivě zboží vyměnil, ale vztek a náklady na poštu, ztráta času se vrátit nedají. Potom jsem objednával nějaké položky, nějak jsem po roce zapomněl souvislost mezi jeho eshopem a Aukrem. Pokaždé nepřišlo vše, ale jen část. Tak jsem si už řekl, dost. Pak jsem ještě jednou blbec neodolal a objednal jsem si DR III. epocha Fleischmann dvojče Stückgutverkehr, cena byla neodolatelná a zboží skladem. Za 14 dní mi došla odřená a dokřoupaná krabička s jiným obsahem. Takže reklamace - vrácení zboží. Navíc jsem platil výjimečně předem, aby to pošťák mohl nechat u sousedů, protože jsem měli jet na dovolenou. Po 2 týdnech jsem volal, kde mám peníze a pan Tesař mi řekl, že na vyřízení reklamace má 30 dní, jen tak pro legraci jsem si ještě týden počkal na peníze. Takže tím jsem s tím člověkem skončil nadobro, i kdyby nabízel cokoliv skoro zadarmo. Popisovat, že jsem třeba zrušil objednávku, protože zboží skladem najednou nebylo, a přesto mi ho poslal, to už byly jen takové ty třešničky na dortu.
DR, H0, epocha III c, v neplánované pauze.