Zkušenosti s eshopem www.modelovazeleznice.cz

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod viktorpe » stř 01 dub, 2009 11:20 am

Chci se taky podělit o zkušenosti s modelovou železnicí před koncem minulýho roku jsem si objednával nějaké výhybky a koleje od Tilligu s tím, že si to vyzvednu v podejně v Hradci Králové. Párdní před vánocema jsem byl už netrpělivej tak sem zavolal do Děčína jak to vypadá s mojí objednávkou a na druhém konci aparátu se ozvala paní a mylím halsem mě zdělila, že se omlouvá, ale do vánoc to nestihnou poslat a, že hned po svátkách to pošlou. Tak sem čekal. Druhý týden v lednu jsem zase volal do Děčína a tam mě řekli že se omlouvaj ,ale že v tilligu maj dovolenou. Abych to urychlil ještě sem tam několikrát volal a konečně když mě po telefonu ujistili, že je moje objednávka kompletní a že jí posílají do Hradce tak jaké bylo moje překvapení. Na prodejně mi řekl p. Opřátko sice ,že zboží přišlo, ale né všechno. Posladní věci z objednávky jsem si vyzvedával 6.března. Takže moje zkušenosti jsou negativní. Musím, ale uznat pan Opřátko v Hradecké prodejně byl velice ochotný a dělal vše, aby zákazníkům vyhověl. Teď jsem zjistil, že Hradeckou prodejnu raději zavřeli.
velikost TT epocha IV-V, RC buggy 1:6
viktorpe

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 01 dub, 2009 11:59 am

No a největší legrace je, že z Děčína je to do Sebnitzu (sídlo Tilliga) tak půl hodinka jízdy a pár kilometrů :D :D
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod petrh » stř 01 dub, 2009 12:02 pm

Petr Zatrepalek píše:No a největší legrace je, že z Děčína je to do Sebnitzu (sídlo Tilliga) tak půl hodinka jízdy a pár kilometrů :D :D

a dokonce jsme nekde cetl, ze s eeshop chlubil tim, ze si tam sam jezdi cimz ma nizkde dodaci lhuty:D
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Nomed » čtv 02 dub, 2009 7:37 am

viktorpe píše:Chci se taky podělit o zkušenosti s modelovou železnicí před koncem minulýho roku jsem si objednával nějaké výhybky a koleje od Tilligu s tím, že si to vyzvednu v podejně v Hradci Králové. Párdní před vánocema jsem byl už netrpělivej tak sem zavolal do Děčína jak to vypadá s mojí objednávkou a na druhém konci aparátu se ozvala paní a mylím halsem mě zdělila, že se omlouvá, ale do vánoc to nestihnou poslat a, že hned po svátkách to pošlou. Tak sem čekal. Druhý týden v lednu jsem zase volal do Děčína a tam mě řekli že se omlouvaj ,ale že v tilligu maj dovolenou. Abych to urychlil ještě sem tam několikrát volal a konečně když mě po telefonu ujistili, že je moje objednávka kompletní a že jí posílají do Hradce tak jaké bylo moje překvapení. Na prodejně mi řekl p. Opřátko sice ,že zboží přišlo, ale né všechno. Posladní věci z objednávky jsem si vyzvedával 6.března. Takže moje zkušenosti jsou negativní. Musím, ale uznat pan Opřátko v Hradecké prodejně byl velice ochotný a dělal vše, aby zákazníkům vyhověl. Teď jsem zjistil, že Hradeckou prodejnu raději zavřeli.

Na uzavřenou a vyklizenou prodejnu s cedulí "Z technických důvodů zavřeno" jsem nečekaně narazil taky. Na WEB stránce žádné upozornění...Napsal jsem dotaz...a odpověď nepřišla. Zato v tichosti zmizel odkaz na hradeckou prodejnu :?

Když zakládali prodejnu v Budějovicích, tak jsem tam náhodou byl a byla to jen "Potěmkinova vesnice" s prázdnými krabičkami místo reálného zboží...

Tenhle prodejce u mne skončil...a kašlu mu na nízkou cenu :!: :evil:
Nomed

Příspěvekod petrh » čtv 02 dub, 2009 7:53 am

bohuzel nizka cena neni vzdy vse, protoze pokud pak nedostanes servise, ktery sis zaplatil, tak priste jdu radej jinam, kde sice dam na nakupu o 100 kc vyse, ale vim, ze pro me pres plot skoci...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Martin HO » pon 04 kvě, 2009 1:26 pm

http://www.modelovazeleznice.cz/cs/aktuality/

(I prodejna v Plzni z "provozních a apersonálních důvpdů zavřena".)
Martin HO

Příspěvekod badliner » pon 04 kvě, 2009 2:57 pm

Martin HO píše:http://www.modelovazeleznice.cz/cs/aktuality/

(I prodejna v Plzni z "provozních a apersonálních důvpdů zavřena".)

Asi to přepálil když si dělal finanční rozvahu..Ono uchodit několik obchodu není jen tak..zvlášť v začátku když to nevydělává...máš tří čtyři obchody a rázem je to režie min 250 000 bez skladových zásob... :?
badliner

Příspěvekod richard0404 » pon 04 kvě, 2009 7:44 pm

Jednání a komunikace je čím dál horší. E-mailem jsem dostal zprávu , abych si na burze vyzvedl zboží a když mi proto Paja došel, byl jsem nemocen tak mu řekli, že asi na mě zapoměli. Na zboží jsem čekal 5 měsíců a nic.
"H0-analog - V SBB" "Faller Car System" "Moduly sekce N"
richard0404

Příspěvekod Pája » pon 04 kvě, 2009 8:26 pm

Riči,zapomněl jsi dodat,že jsi ještě den před burzou s nimi mluvil telefonicky,aby ses ujistil,že to bude a NEBYLO !
TT,DCC,ČSD III-IV,člen TT ZABABOV,Sysel fóra a zatím spíše hračička než modelář
Pája

RIP modelovazeleznice.cz ?

Příspěvekod Basta » čtv 04 čer, 2009 6:48 am

Tak to vyzera, ze tento obchod (minimalne na internete) skoncil. Dajte vediet, ak sa mylim.
Totiz, uz niekolko dni maju nefunkcy web (aj email).
Co ma sokuje (ak sa nemylim, ze skoncili), ze na moju objednavku spred mesiaca mi este 29.5. poslali vyzvu k uhrade (len na cast objednavky).
Hned som reagoval s otazkou (nic som nastastie este neplatil), kedy bude k dispozicii zvysok, kedze platim zo Slovenska a rozkuskovanie objednavky mi prevody penazi dost vyrazne predrazi...ziadna odpoved.
Tak som chcel urgovat odpoved, ale zistil som, ze mail aj cely web je mrtvy....
Napiste, ak mate niekto blizsie informacie.
Mozno je to len docasny technicky problem, ale podla indicii od ostatnych pisatelov sa obavam...
Basta

Příspěvekod konopaslik » čtv 04 čer, 2009 7:05 am

konopaslik

Bydliště: Praha - Čimice (dřív Letňany)(dřív Holešovice)(dřív Kobylisy)(dřív Prosek) - prostě Praha-sever :)

Příspěvekod jaryn » čtv 04 čer, 2009 7:11 am

konopaslik píše:http://www.modelova-zeleznice.eu/

Mozna mohli zmenu webu avizovat dopredu....
jaryn

Příspěvekod petrh » čtv 04 čer, 2009 8:07 am

jaryn píše:
konopaslik píše:http://www.modelova-zeleznice.eu/

Mozna mohli zmenu webu avizovat dopredu....

treba se neciti byt moc svym zakaznikum a klientum zavazani za obchod, cili naco se obtezovat s oznamenim, ci naprosto primitivne nastavitelnym dns redirectem na novou domenu:)
H0 se synem
petrh

Příspěvekod vvitty » čtv 04 čer, 2009 8:09 am

treba uz z nejakych duvodu o puvodnich zakaznicich nechteji ani slyset :lol:
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod petrh » čtv 04 čer, 2009 8:21 am

vvitty píše:treba uz z nejakych duvodu o puvodnich zakaznicich nechteji ani slyset :lol:

tak to v dnesni dobe vlezleho internetu jde dost tezko, jedine se odstehovat za ural:) do dolu na uhli kilak pod zem
H0 se synem
petrh

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci