radblaz píše:lukin1 píše:jak už sem psal na FB docela by se šikl nějakej kamenolom či něco podobného...ale nic přehnaně velikého...
Lukáši nepruď, Srbsko bude až v zimě.

http://www.obecsrbsko.cz/vismo/galerie3 ... &query=lom
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
radblaz píše:lukin1 píše:jak už sem psal na FB docela by se šikl nějakej kamenolom či něco podobného...ale nic přehnaně velikého...
Lukáši nepruď, Srbsko bude až v zimě.
hank píše:Tak mám ke stavebnicím od Rezinových modelů jednu docela vážnou výhradu: Koho a proč proboha napadlo dělat cihlová nároží z černého papíru??? Zkuste si to nabarvit na červeno...
radeksindy píše:Zaujal mne stavebnice provozní budova, elektrárna a k tomu jsem přihodil i spojovací bodovu.
hank píše:Tak mám ke stavebnicím od Rezinových modelů jednu docela vážnou výhradu: Koho a proč proboha napadlo dělat cihlová nároží z černého papíru??? Zkuste si to nabarvit na červeno... Jiné cihlové prvky fasády jsou z 1,5 mm lepenky, to se prostě barevně nedá sjednotit. (Nebudu hodnotit, jestli je ta tloušťka 1,5 mm pro tento účel vhodná, ale to už tu řešil radeksindy, asi to bude jak kde.)
No nic, jdu vymýšlet nějakou náhražku...BTW, týká se to objektu skladu a kanceláře traťmistra Valašské Klobouky. A taky v té sadě chybí zadní dveře.
Ale ty se dají dobastlit celkem snadno.
radblaz píše:No Hanku, na sjednoceni povrchu se pouziva primer, kazdy prumerny modelar ti to rekne. Nikdy se nenanasi barva na samotny karton.
radblaz píše:hank píše:Tak mám ke stavebnicím od Rezinových modelů jednu docela vážnou výhradu: Koho a proč proboha napadlo dělat cihlová nároží z černého papíru??? Zkuste si to nabarvit na červeno... Jiné cihlové prvky fasády jsou z 1,5 mm lepenky, to se prostě barevně nedá sjednotit. (Nebudu hodnotit, jestli je ta tloušťka 1,5 mm pro tento účel vhodná, ale to už tu řešil radeksindy, asi to bude jak kde.)
No nic, jdu vymýšlet nějakou náhražku...BTW, týká se to objektu skladu a kanceláře traťmistra Valašské Klobouky. A taky v té sadě chybí zadní dveře.
Ale ty se dají dobastlit celkem snadno.
No Hanku, na sjednoceni povrchu se pouziva primer, kazdy prumerny modelar ti to rekne. Nikdy se nenanasi barva na samotny karton. Protoze zdroj byl od tebe, podklad pro stavebnici, tak si to sam premer a prepocitej.
Po pul roce tvrdit, ze ti chybeji zadni dvere je z meho pohledu spise to, ze jsi je ztratil. Stavebnici jsi mel minimalne 1/2 roku doma a nezkontroloval jsi ji. To mi nerikej.
A vzhledem k tomu, ze sji dostal jen jeden kus (zadarmo a ani jsi nerekl dekuji), zkus nepouzivat mnozne cislo
btw, dostal jsi do ruky druhy prototyp
radblaz píše:Kdyz se s nima tak spatne dela, proc si je porizujete?
Zpět na Modelářské obchody a výrobci
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník