Internetové obchody

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: VDV modely skončily?

Příspěvekod Jarda H. » sob 14 úno, 2009 5:13 pm

Vladimír_B píše:VDV modely skončily? ..... Máme půli února, odpověď ani zboží nepřišlo a internetový obchod je zrušen ........

Těžko říct, co se děje - dle tvých postřehů možná i zrušeno ?! Můj poznatek je následující :
1) původní stránky http://www.vdvmodely.ic.cz/ jsou nefunkční
ALE
2) stránky http://vdvmodely.webz.cz/ se otevřou, i když e-shop NENÍ funkční, neotevře se !!

Možná předělávají stránky i e-shop, ale myslím, že slušnost bylo zareagovat a odpovědět na objednávku - nemáme, dodáme později, končíme, dej nám pokoj a neobtěžuj, ..... :wink: Pokud se podobný případ stane mne, příště se už na podobné obchodníky neobracím :!:
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod Charlie » sob 21 bře, 2009 9:10 am

E-obchod www.okvlacky.cz to zabalil...
ČSD, H0, H0e, DCC LENZ LZV200 z ovládacího pultu a ještě trochu BTTB
Charlie

Příspěvekod Jarda H. » ned 22 bře, 2009 1:36 pm

Charlie píše:E-obchod www.okvlacky.cz to zabalil...

... což je docela škoda, měli "příjemné" :D ceny, např. stavebnice Auhagen byly jedny z nejlepších e-shopů na netu :!:
Jarda H.

Příspěvekod BaWiS » ned 29 bře, 2009 10:25 pm

petrh píše:
VoVo píše:uz jsem normalne koukal po Nku jakej je tam sortiment :lol: protože jestli se to všechno potvrdí tak TTčko bude výsadou pro horních 10 tisíc :shock:

tak to urcite udelas radost Danovi B. a Nscale Zababova:) co se tyka Nka tak uz jsou ceny rovnocene, neli pro TT bohuzel vyssi:/ (nepocitam-li tillig rosnicku za 1300)

Já se taky dívám po Nku kvůli rozsahu výrobků, holt je to nebe a dudy s TTčkem. Ceny jsou podobné, protože je větší konkurence, takže ceny se moc nevyšplhají, ale zase velikost ..., takže oproti TT nebo H0 musí být výroba nákladnější. Ale 1:160 je fakt dost malé, takže se porád rozhoduju. Když to vidím na netu, tak to jde, ale když sem viděl Nko na vlastní oči, tak fakt malé...

Jinak co se týká pana Tesaře, na maily odpovídá hned (jako aspon mi), ale někdy mi přijde, že si ani poradne neprecte, co jsem psal, bo odpovídá na něco jiného a pod :D

Já mám dobre zkušenosti s modeltrain, modelyvlacku a ben-modelem.
Kunčická garáž
BaWiS

Příspěvekod petrh » pon 30 bře, 2009 5:48 am

byl jsme na tom s Nkem a TT uplne stejne, nakonec to elegantne vyresil Dan B. zval me na setkani Zababa, kde bylo TT i N a mohl bych si oboje na vlastni oci porovnat.
Nebo pokud to mas blizko k nemkoumu co dela Nko rozhodne ho navstiv, neni nad to videt vse face to face, ja si taky myslel, ze TTe vagonky jsou super nez jsem zjistil, ze pro me je snad jen 0e:DDD
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

VDV modely

Příspěvekod Vladimír_B » stř 08 dub, 2009 10:01 am

E-shop VDV modely funguje. V lednu a únoru jim totiž několikrát zkolaboval počítač, proto ty výpadky.
Vladimír_B

Příspěvekod Charlie » čtv 07 kvě, 2009 6:14 pm

Mám špatnou zkušenost s www.modely-neelix.cz. NEDOPORUČUJU!!! Nechají si zaplatit dopředu s tím, že mi potvrdili, že zboží je dostupné za 7-10 dní. Čtyři měsíce se potom vymlouvali proč zboží nemohou poslat, že je nedostupné (jednou výmluvou bylo i to, že mají problémy s nabíháním a implementací nějakého systému). Po čtyřech měsících mi napsali, že pokud zboží chci poslat, musím doplatit ještě asi 350,- Kč. To jsem odmítl, tak mi prý vrátí peníze... doufám, že to nebude trvat další čtyři měsíce. S tímto obchodem jsem skončil.
Charlie

Příspěvekod F. Placheta » pon 11 kvě, 2009 5:45 am

Charlie píše:Mám špatnou zkušenost s www.modely-neelix.cz. NEDOPORUČUJU!!! Nechají si zaplatit dopředu s tím, že mi potvrdili, že zboží je dostupné za 7-10 dní. Čtyři měsíce se potom vymlouvali proč zboží nemohou poslat, že je nedostupné (jednou výmluvou bylo i to, že mají problémy s nabíháním a implementací nějakého systému). Po čtyřech měsících mi napsali, že pokud zboží chci poslat, musím doplatit ještě asi 350,- Kč. To jsem odmítl, tak mi prý vrátí peníze... doufám, že to nebude trvat další čtyři měsíce. S tímto obchodem jsem skončil.

Samozrejme nevylucuji negativni zkusenost, ale napr. ja mam s timto e-shopem zatim jen pozitivni zkusenosti. Vse do max. 14 dnu k vyzvednuti nebo zaslani...
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

Příspěvekod VoVo » úte 12 kvě, 2009 2:37 pm

Svůj příspěvek jsem se rozhodl odstranit jako nesouhlas s praktikami, které zde probíhají ze strany majitele diskuzního fóra, kdy jsou nezištně míněné diskuze a poskytnutné informace od modelářů zneužívány pro komerční aktivity, překrucovány, je zde na úkor komerčních aktivit omezováno svobodné vyjadřování, probíhá neustálé řízení diskuzí, zamykání vláken, odstraňování příspěvků a sám vlastník se zde chová mnohem méně vhodně a slušně, než co ostatním uživatelům vyčítá. Nashledanou v lepších časech :)
Naposledy upravil VoVo dne stř 27 srp, 2014 4:45 pm, celkově upraveno 1
Přátelé, tak s tímhle fórem, já jsem skončil.
VoVo

Příspěvekod dan » úte 12 kvě, 2009 4:21 pm

To jsou ty monopoly :D , ale jestli to není také kurzem
N TT H0 www.skoda100nacestach.cz
dan

Příspěvekod VoVo » úte 12 kvě, 2009 4:33 pm

Svůj příspěvek jsem se rozhodl odstranit jako nesouhlas s praktikami, které zde probíhají ze strany majitele diskuzního fóra, kdy jsou nezištně míněné diskuze a poskytnutné informace od modelářů zneužívány pro komerční aktivity, překrucovány, je zde na úkor komerčních aktivit omezováno svobodné vyjadřování, probíhá neustálé řízení diskuzí, zamykání vláken, odstraňování příspěvků a sám vlastník se zde chová mnohem méně vhodně a slušně, než co ostatním uživatelům vyčítá. Nashledanou v lepších časech :)
Naposledy upravil VoVo dne stř 27 srp, 2014 4:45 pm, celkově upraveno 1
Přátelé, tak s tímhle fórem, já jsem skončil.
VoVo

Příspěvekod Charlie » úte 19 kvě, 2009 7:07 pm

Takže www.modely-neelix.cz nejenže nedodaly objednané zboží 4 měsíce, ale už jim trvá 14 dní vrátit mi zpět na účet alespoň peníze a navíc mi přestali odpovídat ma mejly... chtěl jsem zrušit svoji registraci v jejich obchodě a smazat osobní data. To se taky nestalo, moje zprávy jsou ignorovány, takže potíže s nimi asi nekončí. ČOI?
Charlie

Příspěvekod Jarda H. » úte 19 kvě, 2009 7:24 pm

Holt některým e-shopům nevadí ani negativní reklama a ohlasy mezi zákazníky ?! Zažil jsem, že si e-shop opakovaně vymazával negativní komentář na odebrané zboží v ohlasech, které ze ke zboží do katalogu vložit :wink: ! Tím je pro mne dotyčný obchod totálně odepsán, i kdyby dávali ke zboží zlatou cihličku !!
Jarda H.

Příspěvekod Charlie » ned 31 kvě, 2009 5:37 pm

Už je to měsíc a www.modely-neelix.cz pořád nejsou schopny mi vrátit peníze na účet za zboží, které mi za čtyři měsíce nedodaly. Veškerá jejich reakce na mé požadavky vyústila nakonec v jednu zprávu a ta zněla: "Váš požadavek jsme zaurgovali" to bylo před 14 dny. Takže už 5 měsíců profitují z mých peněz a vůbec se nevzrušují tím, že by je měli vrátit... Důrazně před tímto obchodem varuji, velmi, velmi špatná, spíš žádná komunikace z jejich strany. Ignorují mejly, (zpráva o přečtení vždy přišla ale odpověď ne).
Charlie

Příspěvekod Yarda » ned 31 kvě, 2009 6:54 pm

Napiš jim jednoduše, že na ně posíláš ČOIku. Uvidíš, že ti obratem odpoví a budou se snažit to urovnat. Ovšem pokud jsou splachovací, pak ti asi pohrůžka ČOIkou moc nepomůže, protože řešení obchodních sporů není v její kompetenci, to je záležitost pro soud.
Otázka je, kolik ti dluží - kvůli stokoruně bych asi k soudu nešel. Spíš by stálo za úvahu obrátit se na Sdružení ochrany spotřebitelů, ti se právě takovými případy zabývají. Ale jednoznačně z toho plyne ponaučení pro příště - nikdy neposílat peníze předem, ale vždycky posílat zboží na dobírku. A kdo není ochoten posílat na dobírku, je předem podezřelý.
Yarda

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci