DyN model

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

DyN model

Příspěvekod Jirkátor » pon 13 led, 2025 3:25 pm

Dovolil bych si upozornit na nového výrobce modelů DyN model.
Zabývá se stavbou a výrobou ručně stavěných modelů na zakázku pouze ve velikosti N z leptů Cekul, DK model, Hocan atd. - jsou to např modely, Res, Sgs, Falls, Otdr, Ptdr, Pao, Paov,, Taes, Zaz, L v provedení ČSD a eventuálně i v provedení ČD, nebo ČD Cargo. To je dobré řešení pro ty, kteří si na to sami netroufnou.
Začíná také vlastní výrobou modelů z 3D-tisku. První byl vůz na přepravu zvěře Hks/M aktuálně přidal i služební vůz Ds, připravuje kryté vozy Ztr,/Glm krátká i dlouhá varianta s brzdařskou budkou, dále vozy kryté vozy Zt , Utz, přípojné vozy Clm, CDlm, CDFlm. Plány do budoucna má velké, ale záleží také na našem zájmu.
Webové stránky jsou před spuštěním, takže bych je později doplnil.

Mám od něj Ds-k z 3D tisku. Za své peníze jsem dostal kompletně sestavený a nastříkaný model včetně označení. Mohl jsem si vybrat počet okének, plné nebo trubkové zábradlí na plošině, barvu střechy, mohl jsem si zvolit ČSD, ČD, ČD-Cargo. Kvalita naprosto skvělá - model z leptů se s tím vůbec nedá srovnat.

Na sklad vyrábí minimálně, protože konkrétní podobu modelu domlouvá s kupujícím, takže můj model byl hotový asi za 3 týdny.

Nechci aby to vypadalo, že tu někomu dělám reklamu, ale myslím, že eNkaři jsou rádi za každého výrobce, natož s tak kvalitní produkcí, takže jsem si to pro sebe nechat nemohl.
Tohle stavím já: viewtopic.php?f=1&t=12586
Jirkátor

Zpět na Modelářské obchody a výrobci