Obtisky-MArfDKnL

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Obtisky-MArfDKnL

Příspěvekod AlexD » stř 18 zář, 2024 3:05 pm

Sháněl jsem otisky na poštovní vagon v ČSD (Tillig dělal jen DR). Dostal jsem tip na FB na Obtisky-MArfDKnL. (https://obtisky-marfdknl.webnode.cz/) Pěkně zpracované stánky, velká nabídka, rozumné ceny . Vybral jsem si, objednal a obratem dostal cenu včetně poštovného k zaplacení. Jednatřicátáho července jsem platbu uhradil a prodejce informoval meilem o provedené úhradě. Dostal jsem info, že zboží odešle. Po čtrnácti dnech jsem se znovu díval na jeho stánky a našel info, že expedice může trvat až. měsíc. Říkal jsem si, třeba je musí udělat, nemá je skladem a jsou dovolené. Srpen uplynul a nic. Tak jsem zas napsal meil. Odpověď, že zboží odesílá a zas nic. Po týdnu jsem už volal na číslo na stránkách a dozvěděl se, že to posílá a do pátku je budu mít. Když nic nedošlo tak jsem napsal meil, že objednávku ruším ať vrátí peníze. To bylo o víkendu. V pondělí jsem mu volal, tak mi řek, že jsem objednávku zrušila posílá mi zpět peníze. Do dnes nedošlo NIC! Ani obtisky ani peníze. Takže další do řady za Modelová-železnice z Letovic..
Resumé" Nespolehlivý prodejce. Nabídku má pěknou pestrou, ale nikdy neplatit předem. Objednáte-li si na dobírku, máte naději, že snad odešle. Nemám zkušenost, zda odesílá co jste si objednali. Jaké máte zkušenosti Vy s tímto výrobcem.
Nevíte o jiném výrobci TT obtisků?
AlexD

Re: Obtisky-MArfDKnL

Příspěvekod michal_d » stř 18 zář, 2024 3:28 pm

Mám podobnou zkušenost, ale s dobrým koncem. Loni v létě jsem také čekal několik měsíců od zaplacení, přes několikeré ujištění, že pošle zítra / po víkendu apod. Když už jsem to ani nečekal, tak obtisky přišly. S jejich kvalitou jsem byl velmi spokojen. Až budu opět něco potřebovat, tak to klidně zkusím znova, ale budu počítat s dodáním do půl roku... Každopádně by bylo férovjejší chtít platbu až před odesláním...
michal_d

Příspěvekod Jirkátor » stř 18 zář, 2024 4:01 pm

Já tedy objednával 6.9.2024 a zatím mi přišlo pouze potvrzení objednávky s tím, že mám počkat na zaslání faktury a že zpracování trvá obvykle 7 dnů. Tak tedy čekám. A čekám. A čekám... :?
Tohle stavím já: viewtopic.php?f=1&t=12586
Jirkátor

Příspěvekod Pawlik » stř 18 zář, 2024 5:27 pm

Též jsem u něj objednával, přišla polovina zboží.
Zaplaceno, po 15 dnech jsem se ptal emailem, kdy obtisky přijdou, bez odpovědi, po 18 dnech přišly.
Bohužel jen polovina a u jednoho obtisku byl nápis zrcadlově umístěn, což jsem obratem oznámil mailem, bez odezvy.
Po dalších 9 dnech, kdy se nic nedělo, jsem mu volal a on reklamaci uznal s tím, že chybějící/vadné zboží dodá.
Po pěti týdnech se stalo opět velké nic, takže už jsem napsal asertivní email, v němž jsem požádal o neprodlené vrácení peněz za nedodané zboží.
Peníze mi přišly - bez jakékoliv odpovědi nebo omluvy. :lol:
Tím jsem s ním skončil. Léto 2022.
Pawlik

Příspěvekod Petr S. » stř 18 zář, 2024 6:54 pm

Zdarec ,
objednával jsem asi v květnu 3 sady na 537.0 a přišlo bez problémů asi za 14 dní .
P.
Petr S.

Příspěvekod Ivan » stř 18 zář, 2024 6:58 pm

Objednával jsem, cca před 3 lety a bylo vše ok. Mrzí mne, že na to teď dlabe, obtisky se mi líbí.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!
Ivan

Příspěvekod Milan.D. » čtv 19 zář, 2024 3:06 pm

Mám podobnou zkušenost, taky cca. 3-4 roky zpátky jsem něco objednával, dokonce jsme něco řešili i po telefonu. Vše v pohodě a k mé naprosté spokojenosti, škoda jestli se to takhle zvrtlo.
Milan.D.

Příspěvekod marian1311 » pát 20 zář, 2024 6:12 pm

Ahojte
U mna podobne od 22.10.2022 si dopisujeme a nic , potom sme sa uz dohodli , ze posle co ma skladom presiel dalsi rok vymenili sme si zopar mailov a opat nic. Nemam rad taketo jednanie , clovek sa spolahne na nieco , nehlada alternativu a potom prejde rok, dva a nic. Za seriozne by som povazoval . keby napisal nemam , nedodam a nevodil zakaznika za nos.

Napr. toto je mail z januara tohto roku
"Dobrý den,
pošlete mi prosím na sebe kontaktní údaje vystavím fakturu
4 cisla M262 pošlu zítra. Musím projít co vše tu už mám dohledaného

Palaščak

obratom som poslal pozadovane udaje a opat skapal pes, urgencie a nic. A neobjednaval som 1 KS ale rovno viac ako 10 kusov
Pritom tie popisy vyzeraju celkom slusne.
marian1311

Zpět na Modelářské obchody a výrobci