Sháněl jsem otisky na poštovní vagon v ČSD (Tillig dělal jen DR). Dostal jsem tip na FB na Obtisky-MArfDKnL. (https://obtisky-marfdknl.webnode.cz/) Pěkně zpracované stánky, velká nabídka, rozumné ceny . Vybral jsem si, objednal a obratem dostal cenu včetně poštovného k zaplacení. Jednatřicátáho července jsem platbu uhradil a prodejce informoval meilem o provedené úhradě. Dostal jsem info, že zboží odešle. Po čtrnácti dnech jsem se znovu díval na jeho stánky a našel info, že expedice může trvat až. měsíc. Říkal jsem si, třeba je musí udělat, nemá je skladem a jsou dovolené. Srpen uplynul a nic. Tak jsem zas napsal meil. Odpověď, že zboží odesílá a zas nic. Po týdnu jsem už volal na číslo na stránkách a dozvěděl se, že to posílá a do pátku je budu mít. Když nic nedošlo tak jsem napsal meil, že objednávku ruším ať vrátí peníze. To bylo o víkendu. V pondělí jsem mu volal, tak mi řek, že jsem objednávku zrušila posílá mi zpět peníze. Do dnes nedošlo NIC! Ani obtisky ani peníze. Takže další do řady za Modelová-železnice z Letovic..
Resumé" Nespolehlivý prodejce. Nabídku má pěknou pestrou, ale nikdy neplatit předem. Objednáte-li si na dobírku, máte naději, že snad odešle. Nemám zkušenost, zda odesílá co jste si objednali. Jaké máte zkušenosti Vy s tímto výrobcem.
Nevíte o jiném výrobci TT obtisků?