Dobrý den, kolegové modeláři. Je mi to velmi nemilé, ale dnes jsem byl na odd. kriminální PČR v Teplicích pořešit trestí oznámení na MZSP. V roce 2021 jsem si v e-shopu objednal 10 ks návěstidel. Po roce čekání mi konečně přišla, avšak jiná - s jinak poskládanými barvami světel. Pan Krupica ochotně slíbil náhradu a po dohodě jsem mu je obratem poslal zpět. Po dalším roce čekání a urgencí, jsem odstoupil od kupní smlouvy a dohodl se na vrácení peněz zpět na můj účet. Do dneška se tak nestalo. Vše mám písemně doložené a již předané PČR. MZSP na maily dlouhodobě nereaguje a telefon mi neberou. Vyčerpal jsem všechny možnosti získat ve slušnosti své kačky zpět.
Varováním mi měla být již první objednávka v tomto shopu, kdy jsem po měsíci čekání na vodiče pro stavbu kolejiště písemně odstoupil od smlouvy, načež mi předem zaplacená zásilka tři dny na to konečně dorazila.
Doporučuji nákup přímo v prodejně (kterou jsem 230 km od svého bydliště za účelem dohody letos navštívil, bohužel v den mimo provozní dobu), nebo nechat zboží zaslat na dobírku. Dokumentaci z tohoto krásně zbytečného výletu mám též:
TT Ep. III/IV, DCC TC