Řada z vás rozebírá z novinek většinou hnací vozidla.Já jsem si vzal na mušku nový kolejový systém od fa Kuehna.Protože mám jen k dispozici nabídkový katalog od tohoto výrobce tak dle něho jsem rozebral základní geometrii kolejového systému.
Základem tohoto systému jsou tři prvky přímé o délce 128,7mmm/121mm a 44mm.Dva další prvky 64,4mm a 60,5mm jsou jen odvozené a poloviční ze dvou prvních prvků..
Obloukové kolejivo je o dvou poloměrech a to R321mm o úhlech 10°/30° a R365mm 10°/20°/30°.
Z těchto prvků je odvezená základní geometrie jednoduché výhybky.Výhybka má délku 128,7 mm.Poloměr výhybky je R365mm a úhel je 20°.Vratný oblouk je o stejném poloměru i úhlu tj. R365mm/20°.Kolej 121mm je vyrovnávacím prvkem.Souběžné osy kolejí jsou 44mm.Tento třetí prvek je významným doplňkem u pseudoobloukových výhybek.Tyto obloukové výhybky mě ze začátku nenadchly.Mají stejné základní poloměry R321mm/30° a druhá větev výhybky je posunuta o 44mm.Oproti jiným pseudo obloukovým výhybkam mají jednu velkou výhodu a to právě konstrukcí jednoduché výhybky ,kdy s obloukovou kolejí R365mm/10° můžeme vložit jednoduchou výhybku do zhlaví složeného z obloukových výhybek,což ostatní známé kolejové systémy nedovolují.
Základním trojúhelníkem tohoto kolejiva je .přepona má 128,7mm/odvěsna sinus 44mmm/odvěsna tang. 121mmm.Tečna poloměru R365mm je 64,4mm.Úhel výhybky 20°.
Geometrie kolejiva přesně sedí.Rozdíl 0,05mm neberu vůbec v potaz.
Toto kolejivo je vhodné pro malé kolejiště.Celá konstrukce výhybek a její sestavené zhlaví šetří cenný prostor.Rozdíl mezi kolejivem TILLIGEM a KUEHNEM je úspora 114mm.
Jelikož se dost často s tímto kolejivem budu setkávat,v brzké době by se mělo objevit na dalších návrzích kolejišť této modelové velikosti.
Zde je odkaz na ono zmíňované kolejivo.
http://www.kuehn-modell.de/gleissystem.html