Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
boy.rough píše:Zdravím všechny mašinkáře,
nevíte někdo kde sehnat pojezd na Bardotku v TT na analogový provoz?
Samozřejmě za rozumný peníz.
Píšu to sem schválně, abych na netu neobjevoval a nehledal už dávno objevené a nalezené.
Díky a ať se Vám daří
6120 píše:drtikol:Nejak tam nemaj uvedené ceny nevís jak je zjistit.A kolik chteli za tu bardotku?Dík
Tomáš píše:velmi pěkné..ale ty ceny...musíme si uvědomit,že epoxidový odlitek např.od p.Číže se prodává kolem 150,- + pojezd od p.Willingera cca.1500,-...já se stavbou odlitků nemám žádné zkušenosti,koupil jsem 3ks a tvořím...možná to není zcela profesionální,ale snažím se a mám velkou radost že to aspoň nějak vypadá...nej problém mám s lakováním,nemám stříkací pistoly takže se to snažím dělat štětečky..další problém je se zasklíváním okýnek zkoušel jsem to dělat z fólie na vysvědčení ale problém nastal s vlepením do odlitků...v tomhle všem má velký + komunita H0...bohužel jsem nikde nenašel nějakej návod od lidí,kteří to umí kde by popsali přesný postup od A až do Z i s obrázky..
JM píše:Tomáš píše:velmi pěkné..ale ty ceny...musíme si uvědomit,že epoxidový odlitek např.od p.Číže se prodává kolem 150,- + pojezd od p.Willingera cca.1500,-...já se stavbou odlitků nemám žádné zkušenosti,koupil jsem 3ks a tvořím...možná to není zcela profesionální,ale snažím se a mám velkou radost že to aspoň nějak vypadá...nej problém mám s lakováním,nemám stříkací pistoly takže se to snažím dělat štětečky..další problém je se zasklíváním okýnek zkoušel jsem to dělat z fólie na vysvědčení ale problém nastal s vlepením do odlitků...v tomhle všem má velký + komunita H0...bohužel jsem nikde nenašel nějakej návod od lidí,kteří to umí kde by popsali přesný postup od A až do Z i s obrázky..
No já mám takový pocit, že ten pojezd od Vilingera stojí dokonce jen 1000 Kč...
JM píše:6120 píše:drtikol:Nejak tam nemaj uvedené ceny nevís jak je zjistit.A kolik chteli za tu bardotku?Dík
Ceny tam asi nemaj uvedený, ale v jedenom podokně mají uvedeno toto:Všechny modely je možno objednat prostřednictvím internetového obchodu www.hobby-shop.cz v sekci Extra. A tam jsou ty ceny.
Ale mě se zdají uváděné lokomotivy lépe podařené tady:http://www.tillig.cz/modely.php?AnchorID=15&Lng=CZ
Ale tam jsou také dražší. Máte s nima někdo nějakou zkušenost?
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků