Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
radekkrupka píše:Čemu přesně říkáš obloukový most?
Renoš píše:Měl jsem podobný problém, nechal jsem si udělat most na zakázku u malé železnice. Pokud to nepotřebuješ "hned teď", zkus je kontaktovat, snad se nějak domluvíte
jakubklouda píše:radekkrupka píše:Čemu přesně říkáš obloukový most?
Mozna jsem to napsal trochu nesikovne, potrebuju proste most do "zatacky"
jakubklouda píše: ..... potrebuju proste most do "zatacky"
jakubklouda píše:Mozna jsem to napsal trochu nesikovne, potrebuju proste most do "zatacky"
Jarda H. píše:jakubklouda píše: ..... potrebuju proste most do "zatacky"
Most do zatáčkyZkrátka potřebuješ takový nesmysl, jako se objevil na kolejišti Tilligu
?!
Nějak ti unikla diskuze a komentáře k tomuto problému, co tady proběhla v jiném linku.... a už se vlastně vyjádřili vvitty a stavař Radek K.
jj... Bohuzel tento nesmysl potrebuju... Snaha predelat byla, ale uvidim... Byla by to jednodussi varianta... Vim, ze to muzu udelat i trochu jinak.... Jinak ja sve kolejiste radim do kategorie hrackovych... Nemam ambice se priblizovat az tak realnemu provozu, mam to spise na projeti tech par masin, co postavim...Pro nejake smysluplnejsi jezdeni cekam az bude sraz zababova a chci se tam zajit podivat... A pote se rozhodnu jestli se pridam k modularum, ale to nemeni nic na tom, ze si chci doma obcas jentak zajezdit
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků