pojezd TT picoloco

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

pojezd TT picoloco

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » pát 05 lis, 2010 3:27 pm

Ahoj tak jsem jeden pojezd koupil a vyzkoušel viz video
http://www.youtube.com/watch?v=u_cyt1AcFf8
no jeví se docela dobře, je cice trochu hlučný no třeba se převody usadí a s tiší ,ale zas na druhou stranu mám loko více hlučnější :lol:
přesto jsem rád ,že jsem koupil je to dvoumotorový tak uvidím jak dopadnu se prvostavbou Bardotky z odlitků (brejlovec nemá cenu už stavět) to až někdy příště to tady dám. :lol:
Tkadlec Jaroslav

Re: pojezd TT picoloco

Příspěvekod radekkrupka » pát 05 lis, 2010 3:34 pm

Jak už bylo mnohokrát řečeno, jízdní vlastnosti pojezdů se řeší hlavně při velmi nízkých (modelových) rychlostech. Picoloco se ale zdá jako dobrý výrobce, viz mojett.cz
radekkrupka

Příspěvekod madet » pát 05 lis, 2010 3:43 pm

Zacit tim, ze koupim leptanou stavebnici, sestavim ji, zaformuji a pak zacnu prodavat neni uplne nejlepsi start kariery.
madet

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » pát 05 lis, 2010 4:02 pm

madet píše:Zacit tim, ze koupim leptanou stavebnici, sestavim ji, zaformuji a pak zacnu prodavat neni uplne nejlepsi start kariery.

to jsi mě asi nepochopil já si postavím pro sebe bardotku já nejsem překupník a nepotřebuju si přividělávat :wink:
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » pát 05 lis, 2010 4:07 pm

radekkrupka píše:Jak už bylo mnohokrát řečeno, jízdní vlastnosti pojezdů se řeší hlavně při velmi nízkých (modelových) rychlostech. Picoloco se ale zdá jako dobrý výrobce, viz mojett.cz

jasný ,že tak to rychle stím nebudu jezdit i při malé rychlosti to jede plynule ,necuká,nehoupe se drží to :wink:
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod madet » pát 05 lis, 2010 4:23 pm

Tkadlec Jaroslav píše:
madet píše:Zacit tim, ze koupim leptanou stavebnici, sestavim ji, zaformuji a pak zacnu prodavat neni uplne nejlepsi start kariery.

to jsi mě asi nepochopil já si postavím pro sebe bardotku já nejsem překupník a nepotřebuju si přividělávat :wink:

Však to také nebylo na Tebe a Bardotku, ale na stavebnici MUV69 z výše uváděného odkazu.
madet

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » pát 05 lis, 2010 4:33 pm

tak ok :wink:
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod Hekttor » pát 05 lis, 2010 6:20 pm

Hmmm. Taky jsem si všiml, že mi někdo, řečeno literárně, loupe perníček.
Hekttor

Příspěvekod JBr » pát 05 lis, 2010 6:41 pm

Je to vazne odlitek Hekttorova leptu? Ta stavebnice by mela obsahovat veci, ktere v leptu rozhodne nejsou.
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Renoš » pát 05 lis, 2010 10:31 pm

Já si koupil dvoumotorový pojezd na šukafón, a zatím plná spokojenost. Hlavně se mi líbí, že má zachovaný i interier, a je včetně osvětlení :wink:
Renoš

Příspěvekod Hekttor » sob 06 lis, 2010 9:35 am

JBr píše:Je to vazne odlitek Hekttorova leptu? Ta stavebnice by mela obsahovat veci, ktere v leptu rozhodne nejsou.

Matka pozná své dítě, výrobce svůj produkt. Že mají být nějaké další věci navíc, na tom nic nemění. Není to první případ, kdy někdo použil můj leptík k výrobě mustru. Pouze v jediném případě - Biz od Pavlase - s mým svolením.
Hekttor

Příspěvekod JBr » sob 06 lis, 2010 9:48 am

Jasne, jako jeho tvurce to asi budete mit v oku lepe :) Moji MUVce postavene z vasi stavebnice se to moc nepodoba, ale to bude spis rukama, nez cim jinym :)

Kopirovani rozhodne neni koser. Nicmene pokud se nepletu, tak tahle stavebnice neni dostupna (mozna jeden dva prototypy byly jako cely model na Aukru) a vyrobce na webu avizuje, ze v prodeji bude az prepracovana verze, takze kdo vi, jak to ve finale bude. Mam vyhledove o ten pojezd zajem, takze pak muzu pripadne poreferovat, zda je to opravdu stejna kastle...
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod Hekttor » sob 06 lis, 2010 10:50 am

Samozřejmě nevím, jak bude vypadat "přepracovaná verze" (kolik toho na kastli je možno přepracovat), reaguji právě na tu nabídku z Aukra. Informace o tom, jak se věci mají, by mě pochopitelně navýsost zajímala,děkuji!
Hekttor

Příspěvekod vvitty » sob 06 lis, 2010 11:23 am

JBr: Ja bych s pojezdem pod MUVku tak nepospichal :twisted:
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod TTmili » sob 06 lis, 2010 3:36 pm

Vvity: Nejedná se o nějakou podobnou akci jako jsme se dneska bavili na burze ohledně té M152? Pokud ano, pak se rozhodně vyplatí počkat.
Hekttor: Možná se nepohybuji (naštěstí) v těch správných modelářských kruzích ale jaké tvoje lepty jsou zkopírované kromě Biz a teď té MUV-ky. Je pravda že jsem po tom nikdy nepátral protože plech je plech a ten já rád. :D
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Další

Zpět na Velikost TT (komunita TT)