Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
TTmili píše:No ta 742 vypadá slušně, líp než třeba bardotka. Ale co mě víc zajímá je ta M262, docela by mě zajímalo jak bude ta TT varianta vypadat, protože ten motorák mě láká a tak se pak uvidí jestli bude lepší Kubíčkův lept nebo Molatův odlitek.
VoVo píše:Jak už tu zaznělo pánové, není třeba vytvářet "paniku". Snad všichni víme, že u Kubera se kupují jen makety. Tzn. že jak vysoko si to na (vlastnoručně sehnaný) pojezd posadíte, tak vysoko to budete mít. Ta 742 zřejmě na DK-model mít nebude, maketa už je zase na fotce na rohu čela "zafouknutá", M262 by mohla být lepší než Molatův odlitek, protože ten není z nejmladších, ale to všechno ukáže až skutečnost. Každopádně je dobré, že je "zase něco nového".
Co mě napadá ještě k tomu Kocourovi - ten spodek a střecha vypadají jako Šeď střední, přitom by to měla být Šedohnědá.
VoVo píše:souhlas, už jsem viděl parádní 714 (sám se na ní taky do budoucna těším). chce to jen dělat pečlivě a případně tomu přidat trochu vlastní iniciativy. ale stejně jako už bych si nevzal od kubera zamračenou tak bych si asi nevzal ani tu 742.
milan ferdián píše: ... se srovnáním náčrtu výkresu od Ing.Z.Maruny ,mi připadají podvozky v otočných bodech moc blízko u sebe (utopené od čel vozu).
Jarda H. píše:milan ferdián píše: ... se srovnáním náčrtu výkresu od Ing.Z.Maruny ,mi připadají podvozky v otočných bodech moc blízko u sebe (utopené od čel vozu).
Ano, máš pravdu Milane, podvozky jsou posunuté, viz foto skutečného vozu :
http://dvestedvasedesatky.wbs.cz/b/c/mo ... iginal.jpg
http://dvestedvasedesatky.wbs.cz/b/c/mo ... iginal.jpg
ale jak píšou kolegové, jde jen o informativní foto, kastle nasazená na "nějakém" pojezduKuber dodává jen stavebnice nebo makety s částí doplňků (ale bez pojezdů !) .... takže bych tu fotku zase až tak vážně nebral.
Jak tak koukám, má Kuber nový web, tedy nový vzhled !
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků