Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
boy.rough píše:Tomáš píše:no a co tam nechat původní kolečka a dokoupit jen ty bandáže a nasadit
To by potom to jedno dvojkolí mělo větší průměr než ty zbylé dvě.
Lubomír Dudek píše:To neni zlej nápad![]()
.Jeden motůrek odpoj,spoj jim elektriku,kabinama k sobě a na krajní osy bandáže.jednu kvůli tažný síle a druhou,aby rozpohybovala ojnice.
![]()
to je blbůstka,to by nafachčilo
![]()
Jirka1 píše:Lubomír Dudek píše:To neni zlej nápad![]()
.Jeden motůrek odpoj,spoj jim elektriku,kabinama k sobě a na krajní osy bandáže.jednu kvůli tažný síle a druhou,aby rozpohybovala ojnice.
![]()
![]()
No pokud takhle, tak na té vlečené není asi ani třeba dávat bandáže. Ale je nutné vyndat šnek, jinak nepojede...
Lubomír Dudek píše:Jirka1 píše:Lubomír Dudek píše:To neni zlej nápad![]()
![]()
![]()
No pokud takhle, tak na té vlečené není asi ani třeba dávat bandáže. Ale je nutné vyndat šnek, jinak nepojede...
Šnek bych vyndal každopádně,ale nebude ten pojezd mít i tak velkej odpor přes to BTTB zpracování?.Jednu osu vyčepovat od ojnice?Já bych právě vyzkoušel tu bandáž,ta by ty kola mohla utrhnout v klidu.I tak by bylo sběrnejch kol dost.Záleží asi na použití dvojspřeže v kolejišti,ale mohlo by to vypadat hezky a mohlo by to fachčit.
můj názor
boy.rough píše:Tomáš píše:no a co tam nechat původní kolečka a dokoupit jen ty bandáže a nasadit
To by potom to jedno dvojkolí mělo větší průměr než ty zbylé dvě.
Jirka1 píše:
Mezi provedením BTTB a Tillig je jediný zásadní rozdíl v motoru a pak u Tilliga jsou trochu lépe zpracovaná kola. Jinak rozdíl není žádný! Akorát je nutné u střední nápravy v ojnici vyvrtat otvory a dodat čepy, aby se otáčely všechny nápravy současně. Podle mě je bandáž u modelu bez pohonu naprosto zbytečná, věřte dělal jsem tu úpravu kolegovi na dvou modelech (V 36 bez pohonu, napájecí kartáče jsem tam nechával) a nebyl žádný problém s tím, že by se dvojkolí nechtěla točit...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků