Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
sli064 píše:Zdravím lidi, nevíte náhodou, jakou kinematiku do voz. RAJ od LOCO a jak na to? Na nettu jsem jen sehnal odkaz, kde psali, že do RAJek se dá dát od DKmodel jen ten s magnetem. Ale jestli tam jde dát PEHO nevím. Ještě jsem žádnou kinematiku nikde nepřidělával (asi proto, že mám jen nové modely), tak prosím o radu, pokud někdo ví.
VoVo píše:sli064 píše:Zdravím lidi, nevíte náhodou, jakou kinematiku do voz. RAJ od LOCO a jak na to? Na nettu jsem jen sehnal odkaz, kde psali, že do RAJek se dá dát od DKmodel jen ten s magnetem. Ale jestli tam jde dát PEHO nevím. Ještě jsem žádnou kinematiku nikde nepřidělával (asi proto, že mám jen nové modely), tak prosím o radu, pokud někdo ví.
Já dával do LPH Rajky (nevím zda nemá Loco jiný rám) Peho 101 a jen jsem jí nalepil na spodek toho rámu a hotovo. Výstupek kinematiky na čele jsem vrazil do původního otvoru pro spřáhlo v rámu, šachta je cca milimetr pod kinematikou. Je potřeba uřezat čela podvozků a na té kratší straně je potřeba kinematiku seříznout do šikma, aby se mohly podvozky otáčet. Můžu dodat foto, ale musel bych to nafotit.
DK-model jsem taky dával (tu vnitřní, pod rakev). Ale tam je na té straně plošiny pak kinematika dost "nadoraz" aby nedrhla o rakev a zároveň dosáhla šachta až do úrovně, kam má.
maayaa píše:Líp se spřahujou-teda ale jen na rovině.Líp držej pohromadě-nestává se skoro vůbec,že by se půlka vlaku někde zapomněla.No a hlavně jezdí se nárazník na nárazník a to prostě vypadá o dost líp.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků