lisacik píše:Nuz zatial to vyzera tak, ze mam doma 3 makety masin za doost vela penazi. Co myslite kolko treba pockat este (mesiac, alebo dva) a zacat to vracat DS, ako tomu kto dal vyrobit limitky. Priznam sa, ze velmi si rozmyslim ci ist do CSD BASTARDA/BARCI.... No neviem, ci si este v zivote spravim predobjednavku.

Hold clovek sa uci cely zivot - draha skusenost. Jano
Také uvažuji stejně jako vy, z předobjednávky jsem na dlouho valéčený, Dokonce uvažuji že modečly vrátím, protože z toho začínám mít pocit, že Brejlovec byl vědomě ošizen, a očekávalo se že to český zákazník zkousne. Já prostě nevěřím tomu, že je Kuehn tak mizerný výrobce, že by za prvé nebyl schopen ohlídat si u modelu aby jezdil modelovou rychlostí a nikoli dvakrát tak rychle, a za druhé že by nebyl schopen si uhlídat kvalitu, brejlovec přece není první model tohoto výrobce. Vidí mto tak že posečkám ještě tak týden, maximálně 14 dní a pak to odpískám a budu modely reklamovat.
j p píše:Me to pripada, ze velka cast diskutujicich vubec netusi jak funguje vyroba.
Pokud ma pan Kuehn reseni problemu uz hotove (nevim jestli ma nebo na nem jeste pracuje), tak i potom to muze trvat klidne pul roku, nez se podari ty dily vyrobit.
Fabrika, ktera modely vyrabi totiz neceka s volnou kapacitou. Stroje i zamestnanci musi pracovat a vydelavat, takze ted zrovna jiste delaji na nejake jine zakazce. Nikdo si v dnesni dobe nemuze dovolit luxus prebytecne volne kapacity a nikdo nebude zamestnavat delniky jen aby tam sedeli, dloubali se v nose a cekali jestli nahodou nebude potreba vyrobit neco znova.
Pokud bude mit pan Kuehn stesti a vyroba bude mit volne okno na tech par dilu, tak to klidne muze byt za dva mesice, pokud okno nebude, tak to muze taky trvat pul roku nebo dele.
Ale to není problém zákazníka, zákazník si koupil model a chce ho funkční a pokud možno hned. Mě například pomalu dochází trpělivost.
radekkrupka píše:Chlapi, přiznám se, že nerozumím co tady řešíte. Máte 2 možnosti:
1) okamžitě reklamovat, případně i požadovat prachy zpět (zákon to umožňuje)
2) počkat, zda výrobce zajistí nápravu (potrvá to)
Jaká možnost vám chybí?
Chybí nám třetí možnost, chceme ten model a chceme ho kvalitní a chceme ho kvalitní teď.
TT, I a II. epocha, jihomoravská lokálka, začátek dvacátého století