František Příhoda 26.1.2012 píše: Už vidím, jak si nedočkavci, kteří si nakoupili brejlovce od Roco, trhají vzteky vlasy a ti, co nakoupili brejlovce od MTB páchají sebevraždy.
Opravdu??? Asi bych to malinko přehodnotil.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
František Příhoda 26.1.2012 píše: Už vidím, jak si nedočkavci, kteří si nakoupili brejlovce od Roco, trhají vzteky vlasy a ti, co nakoupili brejlovce od MTB páchají sebevraždy.
Jarda H. píše: ..... v problémových modelech byl potvrzen po rozborce dvouchodý šnek v převodu, já se nějak nemůžu srovnat s faktem, že jestli (všechny) modely mají stejný šnek, proč někdo hlásí problémy, někdo ne ?! Sám David S. psal něco o 30% problémových kusech. ....
NnODemon píše:Mám na poště brejle a vůbec nevím,jestli si je mám vyzvednout nebo je nechat vrátit zpět.Počkat,až se vše vyřeší nebo si je vzít a mít v něčem peníze a doufat.Můj obchodník mě telefonicky informoval-problém s cukáním je zhruba u 10% brejlí,cuká na analogu a na DCC se jezdí v pořádku,s Rocem byl taky problém,nebojte si je vzít.Připadá mě to,jako šikovný tah prodat a potom se to nějak vyřeší.Vím,že některé prodejny zastavili prodej a některé prodávají dál.Babo rad
.Davidovi věřím,ale nemá to s náma jednoduché
.Myslím,že díky němu,se nám TTečkařům plní kolejiště kvalitním zbožím,tak snad to vše dobře dopadne.
Poslat spatne modely zpet? Ani nahodou, nemusim uz nikdy videt ani modely ani svy prachypepiknemecek píše:Je to prosté. Prodejcům ve vadných modelech leží "mrtvé" peníze a potřebují je prodat. Proto "kupujte, náprava bude hned ". Pokud pak přijdete s reklamací že vám model jezdí/nejezdí cukavě, máte na její vyřízení 30dnů. Jenže je otázka zda se za tuto dobu stačí vyrobit, dovést a namontovat správné díly. Po třiceti dnech vám prodejce musí vydat opravený model, nebo vrátit peníze. A kdo ví jak to dopadne???
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník