Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Houmr píše:No ono by se takto dali nařknout nakonec skoro všichni, protože všichni dělají vlastně totéž a to doplňky k vláčkům, ale to je celkem jedno, myslím si že čím více výrobců to bude dělat tím lépe, aspoń má modelář z čeho vybírat,..
... navíc je jen otázkou času co se objeví u Šikulů opravdové novinky,..
navíc starší stavebnice budou časem taky inovovány a to nejen cenově, navíc si myslím, že i u těch zdražených už je něco předěláno, ale to budu moci potvrdit až to uvidím na vlastní oči,..
ono pořád je na čem se učit, myslím si, že Ledečko je už zase s detaily někde jinde než konkurence (placatá střecha tam tedy rozhodně nehrozí). ...
Nakonec to známe všichni, něco na kolejišti uděláme a pak už víme jak to příště udělat lépe a to platí i u výrobců. ...
Pokud si po přiměřené kritice z toho vezme výrobce ponaučení je to jen další krok k ještě lepším výrobkům pro nás. ...
Takže jednoduše řečeno, po bitvě je každý generál, hlavně v čechách.
Ferda píše:Nicméně tohle mě přivedlo na myšlenku, že bych rád věděl, zda existuje někdo, kdo může potvrdit, že na nějaký požadavekv rubrice "Modelářská pohotovost" bylo reagováno a byl zpětně kontaktován, případně opravdu bylo někde prováděno nějaké místní šetření zaměstnanců firmy k zajištění podkladů pro výrobu. Kontakt typu "pošlete nám podklady a my se na to podíváme" není ten správný případ.
Pavel Čáp píše: Jen nechápu proč při tom množství předloh Šikulové stále opakují to, s čím vyjde KB model.
Pavel Čáp píše:Mám přesvědčení hraničící s jistotou, že se u KB model časem objeví stavby podle předloh, jejichž výkresy dosud dosud nebyly nikde veřejně prezentovány. A přiznám, že se na ně těším jak malý dítě.
Pavel Čáp píše:Mám přesvědčení hraničící s jistotou, že se u KB model časem objeví stavby podle předloh, jejichž výkresy dosud dosud nebyly nikde veřejně prezentovány. A přiznám, že se na ně těším jak malý dítě.
Houmr píše:No ptát se na model jestli bude bez potisku, když ještě není ani ve výrobě, mi přijde jako dost předčasný dotaz -------------
Houmr píše:No ptát se na model jestli bude bez potisku, když ještě není ani ve výrobě, mi přijde jako dost předčasný dotaz -------------
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků