Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
jaryn píše:Trochu zpět k tématu. Já osobně do tohoto hektora nepůjdu. Můj názor je takový, že pokud model se české (československé) předlohy drží jen v hrubých obrysech, tak nekupovat. Protože příští model bude odfláknutý stejně tak. Výrobci se musí vychovávat. Opravdu nám ttčkářům stačí cokoli, co má na sobě logo ČD/ČSD?
Jamamoto22 píše:Rozumím tomu, když výrobce vydá nový katalog nebo dá jinak na srozumněnou, že chystá nějakou novinku, jako je třeba tento Hektor. Čemu ale nerozumím, je doba, která uteče a stále není v prodeji. Rok a půl a nic. Já nejsem tak trpělivý. Nevím o jiném oboru, kde by někdo avizoval nový výrobek a on po 18 měsících ještě nebyl na trhu. Naštěstí jsem byl tak prozíravý, že jsem si objednal Hektora u malovýrobce. Měl jsem ho doma za 2 měsíce v požadovanných barvách, s pensylvánskýma podvozkama, přestavbou V100 od Tilligu, takže jízdní vlastnosti skvělé, zpracování rovněž. Také čekáte a čekáte nebo jste koupili jinde, jako já?
radekkrupka píše: .....že Hektor ze Sebnitze by měl jít v srpnu definitivně do výroby... do prodeje někdy v průběhu podzimu. ........
Jarda H. píše:radekkrupka píše: .....že Hektor ze Sebnitze by měl jít v srpnu definitivně do výroby... do prodeje někdy v průběhu podzimu. ........
"hektor" ze Sebnitz mi připadá jako YETTI - všichni o něm mluví, ale nikdo ho na vlastní oči neviděl![]()
Na to, kdy se o něm objevila první zmínka, je to čekání pro modeláře a sběratele trapné a hloupé (pro výrobce !). Třeba na malosériovkách je od druhé dekády června informace, že "hektoři" budou naskladněni ve druhé půlce srpna - někde tu informaci museli vzít ! - ale ani bych se nedivil, kdyby se do vánoc (opět) neobjevil ?!
Jirka A. píše:Bohužel červený model zmizel z nabídky fy Modellbahnshop Sebnitz, je tam uvedená jenom modrá verze.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: colt274, StandaR a 6 návštevníků