Ahoj lidičky,
zařekl jsem se, že sem už nikdy...ale víte jak to je. Vidím, že je potřeba vysvětlit pár věcí ohledně pořádání TT víkendu a hlavně modelů na tuto akci.
Rok 2013 - slabota. Jasně a souhlasím. Ale když už chci tohle hlásat, zeptám se toho, kdo tohle zpískal, tedy mně, proč tomu tak je. To abych měl informace i z druhé strany. A já si tedy nevšiml, že by mě někdo ze zde hlásajících a ukřivděných oslovil. Tedy - modely měly být jiné a mělo jich být více. Bohužel, termíny se natahovaly tak dlouho ze strany firmy Tillig, až mi firma řekla, že to stejně už není schopná v tom termínu vyrobit. V plánu byly mimo jiné zelená patra. Bohužel, nedopadlo to. Můžeme rozčilovat a nedávat, ale to je asi tak všechno.

Naštěstí se mi je povedlo protlačit alespoň do série, díky čemuž tyto modely budou levnější.
Rok 2014 - myslím si, že tady je nabídka o fous lepší a z toho, co firma nabízí je to dobrý výběr. Samozřejmě - nelíbí se ceny. No jo no. V 60 se nechá sehnat pod 100 €. Fakt?? i s tímhle popisem a nákladným linkováním?? Ten potisk totiž tuto lokomotivu zdražil cca o 15%, nelze to tedy srovnávat s modelem, který je čistě oranžový. A už vůbec ne s modelem, kterého někde desítky zbyly a teď se pod tlakem vyprodávají za každou cenu.
Mimochodem - u této mašiny jsem cenu licitoval a snažil jsem se jí snížit. Argumentoval jsem (teď již to vím) blbě, že stejný sériový model má nákupní cenu asi o 17 € nižší. No, byl jsem za blba, protože jsem porovnával dva modely, které jsou výrobně nákladově od sebe dost daleko. pro příště poučení.
Stejně tak vozy. prosím pěkně páni modeláři, uvědomte si, že jiná cenová kalkulace je na sériový model, kterého se vyrobí stovky (řádově 300 - 500 ks) a jiná kalkulace je na model, který jde do výroby ve 200 kusech. Přičemž se na něj musí vyrobit stejné množství stříkacích forem a printů, jako na ten sériový. A pokud má oproti sériovému modelu ten "exkluzivní" něco navíc, opět to cenu navyšuje...
No! a máme tu nový kurs ČNB. Cenu lokomotivy prodražil o zhruba 300 kč. Vagon Gbs o 100 kč. A ten set vozů asi o 180 kč. Z hlavy, přesně to není. Co k tomu dodat?
A poslední věc - staré a zaplacené formy. Znamená to, že když je forma zaplacená, že z ní přestanu jako výrobce generovat zisk, který použiju třeba na vývoj a stavbu nových forem? Prostě si řeknu...a co, ta je už zaplacená, budu to dál vyrábět pouze za nákladovou cenu práce a zisk z toho žádný mít nebudu? No jo...ale proč bych to potom vlastně dělal? Podnikání je o tvorbě zisku. Někdo ho propije, jiný investuje do dalších možností. Tak to prostě je.
U všech sériových modelů má každý obchodník slevu z nákupní ceny okolo 10%. U exkluzivního modelu je nákupní cena zpravidla o něco vyšší a
sleva tu není žádná. A přesto! se snažím ceny udržet na úrovni
doporučených cen sériových modelů. K tomu si ještě připočtěte náklady na pořízení popisů, protože to také není zadara a pak také %, které zaplatím bance za úvěr, abych mohl pro nás tyto modely nechat vyrobit. Je kolem toho spousta běhání, ale to některé "hlásiče" nezajímá. Lepší se "zatvrdit" a nadávat, jak je všechno drahý a kdože si zase namastí kapsu. Pojďme si to vyměnit. Já se rád bezpracně svezu a slibuju, na cenu nadávat nebudu. Vím totiž, co všechno to obnáší.
Váš David Strupp
http://www.modelyasport.cz