Brejlovec MTB - srovnání s konkurencí

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Re: Brejlovec MTB - srovnání s konkurencí

Příspěvekod ToVa » úte 11 říj, 2011 6:33 pm

Já bych modely brejlovce od MTB tak moc nekritizoval. Na první pohled drobné chyby ve vzhledu nejdou nejdou vidět a myslím si, že kdyby na to někdo neupozornil, půlka z nás by si nepřesností nevšimla. Mě se model líbí a plánuji několik ks zakoupit.

Ps: pro ty, kteří nadávají na každou nepřesnost tohoto modelu - když se vám to nelíbí, tak jsem zvědav, jak postavíte něco vy, v takové kvalitě a v takových podmínkách, jak měl pán Báňa...
Návrat po letech
Stavba segmentovky podél stěny
TT, digitál, ČD
ToVa

Příspěvekod Jeff Hopper » úte 11 říj, 2011 6:41 pm

Na první pohled určitě né, 8) ale někteří používají i druhý, třetí :lol: :lol: Já mám zatím oba konkurenty a počkám na třetího a doufám, že s něj budu taky odvařenej jako někteří zde nafóru :lol: :lol:

Jinak jsem viděl tu 753 od MTB v červené s pruhem a tam ty závěsky tak hrozně nevypadaly.
Jeff Hopper

Příspěvekod lachttan.bastr » úte 11 říj, 2011 9:04 pm

Ps: pro ty, kteří nadávají na každou nepřesnost tohoto modelu - když se vám to nelíbí, tak jsem zvědav, jak postavíte něco vy, v takové kvalitě a v takových podmínkách, jak měl pán Báňa...[/quote]

Moudrá to slova. Ale ono postavit jeden výstavní vyšperkovaný model na výstavu je jedna věc. To by mnozí i zvládli, ikdyž za x let. Ale hlavně vymyslet a zrealizovat sériovou výrobu řádově stovek kusů, to je krom €€€ hlavně makačka na bednu. Proto nekafrejte a něco předveďte :!:

Pane Báňa,Nenechte se odradit rejpaly.
Velikost středu = TT = Top Technik = vrchol techniky!
lachttan.bastr

Příspěvekod freekey » úte 11 říj, 2011 11:37 pm

Tak jsem dnes měl v ruce ČDC verzi a musím říct, že ČD Cargo s tabulkami začínajícím T478 jsem ještě neviděl, až u MTB :roll:
https://t.me/pump_upp
freekey

Příspěvekod Jeff Hopper » stř 12 říj, 2011 7:44 am

freekey píše:Tak jsem dnes měl v ruce ČDC verzi a musím říct, že ČD Cargo s tabulkami začínajícím T478 jsem ještě neviděl, až u MTB :roll:

Pokud je máš přiložené a nejsou natištěné, tak v pohodě. Já mám u 750088 tabulky přiložené - tištěné na plechu (vyměním je ale za Bankovi) Viděl jsem 753212 od MTB a ta je měla již tištěné (vypadaly jako na roco 753). Musíš to brát tak, že jsou lokomotivy dělány ve spěchu a relativně na koleni (konkurence nespí) :lol: :lol: :lol:

PS: Pokud by měl někdo zájem z okolí Nymburka, mohu předvést brejlovce MTB (tímto jim nedělám reklamu, spíš pro zájem) :lol: :lol:
Jeff Hopper

Příspěvekod vvitty » stř 12 říj, 2011 8:23 am

freekey píše:Tak jsem dnes měl v ruce ČDC verzi a musím říct, že ČD Cargo s tabulkami začínajícím T478 jsem ještě neviděl, až u MTB :roll:

Spatna tabulka... a urcite to neni finalni co ma byt u modelu, tedy 750.xxxx, protoze na ty se ceka. Zrejme si tam aktivne "neco" nalepili.
Co na to rikal dotycny obchodnik?
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod freekey » stř 12 říj, 2011 9:36 am

Nevim, byla tam nějaká paní, která tomu moc nerozuměla (možná někdy viděla vlak na obrázku) :(
https://t.me/pump_upp
freekey

Příspěvekod vvitty » stř 12 říj, 2011 9:38 am

A pak si ma clovek nechat v prodejne poradit :-)

Modely budou samozrejme opatrene spravnymi stitky.
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod V_Báňa » čtv 13 říj, 2011 12:27 pm

Jiste, tyto zmatky jako například CargoT478 apod, jenž jsou mne nepříjemné, já už nemohu ovlivnit, byt na tom pracuji. Ale nekdy pověření lidé udělaji takové koniny, které by normálně člověka nenapadly, byt byly udělány instrukce. Z toho se tvoří seznam chyb a má to i organizační důsledky, nekašlu na to.

Mj myslím že i superfirma Kuehn to trochu s tvarem karoserie nezvládla v určité partii a ohodnotil bych to 3. místem. Na rozdíl od jiné skupiny nemám zapotřebí hystericky křičet, že je to kvuli té drobnosti šmejd, ale schválně - bude někdo ochoten pojmenovat "cisařovy skvělé šaty"?. Hlavně doufám že Michal Traimnaniak, na to nezapomene při své finální porovnávací studii upozornit :lol:

Já jsem si toho všiml hned při publikaci fotek Lipsko, a čekám zda se ve stádě hýkajících oslů najde nějaká černá ovce, která má oči. Napovím - je to vidět z toho pohledu například :twisted:
Přílohy
model_vyrobceCKD.jpg
model_vyrobceCKD.jpg (49.04 KiB) Zobrazeno 5345 krát
V_Báňa

Příspěvekod MOL » čtv 13 říj, 2011 1:56 pm

No, já jsem si zase všiml, že cargo brejlovci chybí silentbloky :lol: A trochu mě zklamalo, že není pravé dvojočko, ale má jen zalepená vnitřní světla. Jinak na té 088, se mi ty silentbloky zdají nějaké malé...
MOL

Příspěvekod V_Báňa » čtv 13 říj, 2011 2:09 pm

MOL píše:No, já jsem si zase všiml, že cargo brejlovci chybí silentbloky :lol: A trochu mě zklamalo, že není pravé dvojočko, ale má jen zalepená vnitřní světla. Jinak na té 088, se mi ty silentbloky zdají nějaké malé...

Nejste sám, já jsem si tam všiml i jiných věcí :lol: a za zklamání že jsem kvuli vám neivestoval další peníze do fungl nové formy na pravé dvoučko s posunem světel o 0.3mm se velice omlouvám, jdu to napravit :lol: :lol: takže místo M240 bude pravé dvouočko.....spokojenost?
Beztak jsem už zaděláváním a zpětným vyjímáním záslepek dost riskoval že se forma při rozebírání poškodí a nebude nic.
V_Báňa

Příspěvekod Tomas_C. » čtv 13 říj, 2011 4:42 pm

..asi to budou ty střešní žaluzie..jsou moc velký ...a dosahují až tam kam nemají...
TT, V-VI epocha,CZ-DE příhraničí,
http://model-railway.webnode.cz
www.ModulyBrno.cz
Tomas_C.

Příspěvekod Jeff Hopper » čtv 13 říj, 2011 5:43 pm

A je to i Kuehn něco netrefil - žaluzie na střeše :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a teď skalním milimetrbrejlofilum padnul i poslední kůň - no ještě, že budou ty mráči :lol: :lol: :lol: :lol:
Jeff Hopper

Příspěvekod busta » čtv 13 říj, 2011 6:12 pm

V_Báňa píše: takže místo M240 bude pravé dvouočko.....spokojenost?

Nie!
M240 je správna investícia, ktorá prinesie daľšie "svetlo" na naše koľajiská. Ano, ano, ano M240 a jej prípojné vozy!!!
busta

Příspěvekod olik » čtv 13 říj, 2011 9:52 pm

Pokud tohle pan Bana da a opravdu poradne,hlavne KKK tak to bude super,doufam ze nezustane jen u Prazske drahy :( :oops:
U nas ve Varech jich bylo take spousta,a jezdil jsem s nima na vojnu 2 roky,takze srdcova zalezitost.....trat K.Vary - Marianske lazne byla vyhlasena .....
Tak drzim palce,tohle je totiz pecka ktera muze pro pana Banu vyznit velice kladne...................
olik

PředchozíDalší

Zpět na Velikost TT (komunita TT)