Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
MirekTT píše:Zkoušel někdo měřit u kolísavých lokomotiv od Roco odběr? Nejprve celkový, kolik odebírá celá lokomotiva, a pak jen odběr motorku. Někde se to přeci musí projevit. Píšete, že je rozebíráte, čistíte komutátory, tak by mně zajímalo, jestli to někdo měřil.
norbert píše:To Peter.sid: prosím tě můžeš napsat dohledat co pomohlo?
To Bery: to už je na reklamaci,problém se projeví ihned po posazení lokomotivy na kolejivo, mne se tato záležitost vyskytne občas a to nevím kdy!
....takže při reklamaci může být vše v pořádku a doma se porucha projeví. Ještě že jsem vše natočil na video!
lisacik píše:...tak ma napadlo ci by nebolo dobre, aby ste nenatocili video z jazdy streckujuceho okuliernika a tak ukazali obchodnikom, p. Pokornemu... ako sa to sprava. Jedno/dve/tri videa vyrobcu hadam presvedcia...
Jano
Peter.sid píše:
1.- skus si prekontrolovat napajacie kolaje. Mne to doma chodi aj bez toho odstrihnutej modrej suciastky (Podla mna to bol bud nejaky odpor alebo kondenzator. Bolo to cele zaliate, takze som to nevedel identifikovat)
2.- az mas viac napajacich kolaji, skus sa na ne pozriet, ci maju to co som ja odstrihol. Je to zhora, je to modre, ako keby to bol zaliaty odpor, nie som elektortechnik..........a je to medzi + a - kontaktom na napajani. Odstrihnut sa to da aj zhora, nemusis nic rozoberat. LEn treba dat pozor na to aby si cele to napajanie "nevytrhol" od samotnej kolaji. Je to tam tak divno spojene. Opatrne
3.-az mas nahodou nejaky iny dekoder, skus ich zamenit (mne toto nepomohlo a dekoderov mam doma dost)
Trainmaniak píše:Dovolil jsem si švestičky z vlastní zahrádky... tedy video z vlastních kolejí s kolegovým Brejlovcem.Včera se mi podařilo problém zachytit, tak jsem to dnes vyvěsil. Najdete pod dnešní novinkou: http://www.trainmania.info
Michal
MirekTT píše:Co používá Roco za motory? Mashima? Já mám pořád pivku proti tomu z mojí BR86 (Tillig), co chcípl pouhým skladováním. Asi to s tím nesouvisí, ale není šprochu.......
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků