Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Jarda H. píše:A novinky Auhagenu na rok 2010 zde :
http://www.modellbahn-apitz.de/prospekt ... H_2010.pdf
TTmili píše:Tak to je něco. Musím říct že Kuehn nepřestává překvapovat, a sám jsem zvědav na ty koleje. Zatim to vypadá slibně, i s těmi Y jen by mě zajímalo kdy budou. Na stránkách byl údaj I.kvartál 2010, v katalogu není nic. Na Tilligy si pro změnu musíme počkat až do podzimu.
A pro vlastníky epochy IV......Vyhlašuji vzpouru Kuehnovi, pokud možno co nejvíc z nás ať napíše o model patráku v ČSD, a pochopitelně také vozů Y v celozelených barvách se žlutými popisy.
MOL píše:Kühn mě překvapil že vydal i Br 111, i když raději bych viděl 1216 nebo Br 120![]()
A viděli jste už Br 628 od Krese?
www.modellbahnshop-sebnitz.eu/modellbah ... ,0,0,0,0,1,
TTmili píše:A pro vlastníky epochy IV......Vyhlašuji vzpouru Kuehnovi, pokud možno co nejvíc z nás ať napíše o model patráku v ČSD, a pochopitelně také vozů Y v celozelených barvách se žlutými popisy.
Pája píše:TTmili píše:Tak to je něco. Musím říct že Kuehn nepřestává překvapovat, a sám jsem zvědav na ty koleje. Zatim to vypadá slibně, i s těmi Y jen by mě zajímalo kdy budou. Na stránkách byl údaj I.kvartál 2010, v katalogu není nic. Na Tilligy si pro změnu musíme počkat až do podzimu.
A pro vlastníky epochy IV......Vyhlašuji vzpouru Kuehnovi, pokud možno co nejvíc z nás ať napíše o model patráku v ČSD, a pochopitelně také vozů Y v celozelených barvách se žlutými popisy.
Já bych napsal hned,ale bohužel ze sebe nic nevyšprechtím a čésky se se mnou nebudou bavit.Neměli by jim napsat spíš naši/CZ prodejci ???
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků