Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
dorix píše:Tak už mám doma i potkana od MTB.
cliftorr píše:A v čem to není podobný ?
Že, na foto je loko s tunou bláta a značně špinavými otvory pro chlazení ? To fakt nemusím.
cliftorr píše:A v čem to není podobný ?
Nebudu hodnotit barevné odstíny, neviděl jsem na živo
Že, na foto je loko s tunou bláta a značně špinavými otvory pro chlazení ? To fakt nemusím.
martin tichý píše:Podobné nepodobné, není moc na výběr.., buď budete mít takovouhle, nebo nejspíš žádnou, pochybuji, že by se PIKO nebo ROCO do ní pustilo, o Tillig ani nemluvě, existuje-li vůbec ještě.
dorix píše:Ne vždy byl žlutý pruh stejně široký (viz foto). Chtělo by vidět, co si MTB vzalo za vzor. A nebo je to jen lidová tvořivost? Někde přidáme, někde ubereme, ono to nějak dopadne.
Sám vím, že někdy mám problém si vybrat tu správnou předlohu. Že i jeden konkrétní stroj měl během provozu drobné nebo i větší změny ve vzhledu.
Byly žaluzie někdy stříbrné? Nebo jen modré a žluté?
A unifikovaný nátěr nebyl vždy při realizaci přesně dodržen. Aspoň můžeme mít X různých variant.
StandaR píše:Bylo by fajn, kdyby se nějaký malovýrobce leptů hecnul a vyrobil náhradu vrchní části čela lokomotivy, aby se udělal drobný zásah do plastové karoserie a na něj se nalepil lept s většími okny. Skoro jako když se mění bočnice na vozech za detailnější. Případně vyměnit sběrače a myslím si, že model by byl pak naprosto snesitelný. Ale zase tak moc o krysách/banánech nevím, Brnem nám jich vždy projelo jenom pár za den
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků