Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Hribajs píše:Zdravím, mohl by prosím někdo poradit či napovědět, jak se u tohoto modelu reálně řeší naprosto nedostatečná tažná síla? Jeden 043 je nad síly motoráčku. Mám
na vyzvednutí i řídící vůz,ale co s nim? To už nepojede ani po rovině. Originál bandážované dvojkolí na začátku roku neexistovalo.
Hribajs píše:Zdravím, mohl by prosím někdo poradit či napovědět, jak se u tohoto modelu reálně řeší naprosto nedostatečná tažná síla? Jeden 043 je nad síly motoráčku. Mám
na vyzvednutí i řídící vůz,ale co s nim? To už nepojede ani po rovině. Originál bandážované dvojkolí na začátku roku neexistovalo.
Zajímaly by mě Vaše zkušenosti? Existuje nějaká šance, že to výrobce nakonec opraví do provozu schopného stavu?
Děkuju.
Dancer píše:Zajímaly by mě Vaše zkušenosti? Existuje nějaká šance, že to výrobce nakonec opraví do provozu schopného stavu?
Děkuju.
Silně o tom pochybuju. U 842 reklamace pomohla z části. Vyměnili převody, takže už nerachtá v obloucích, ale motorek je stále dost hlasitý.
Za to čmelák je už po 3. na reklamaci. Rachtá příšerně. Jediné co udělali, že tam nacpali kvanta maziva, které lezlo ven. Ani model nezkusili projet.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Colonel32 a 6 návštevníků