http://modely-kocourek.cz/index.php?nid ... &epc=41115
Vláčky jsou tam jen jako přívažek k ostatní modelařině - mám dojem, že dříve sídlil v Chomutově, kousek od náměstí. Nejsem si ale jistý.
A Luboš (je to cestovatel

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
myrha píše:Ahoj, chtěl bych reagovat na jeden z příspěvků z předešlé diskuze co se týče svícení čelních a zadních světel naráz u "analog" modelů s pulsním regulátorem. V tom příspěvku bylo napsáno, že se to nedá považovat za závadu. Vzhledem, že se pulsní regulací zabývám tak můj názor je ten, že tento efekt na závadu je. Spočívá totiž v nedokonalé konstrukci pulsního regulátoru. Kdo by měl s tímto problém, rád poradím s odstraněním problémuPro toho komu to stačí uvedu, že v takovém zapojení totiž chybí nulová dioda
Jinak poznámka mimo: díky za podněty v této diskuzi o problémech sergejů. Mám novou němku 555.1 od Tilliga a šíleným způsobem při jízdě cuká. Diskuze mi aspoň dala naději na odstranění problémů, večer se do ní budu muset kouknout..
PaMi píše: ..... Možná by se mohl přiučit i Tillig. Jak by mohl s minimálními náklady udělat Hektora v zelené barvě a donutit nás koupit stejný model koupit několikrát!!!
Jarda H. píše:PaMi píše: ..... Možná by se mohl přiučit i Tillig. Jak by mohl s minimálními náklady udělat Hektora v zelené barvě a donutit nás koupit stejný model koupit několikrát!!!
Toho se u Tilligu (aspoň v nejbližších měsících a letech) myslím nedočkáme.
Mirek Moc píše:Informace od prodejce: Ve výrobě je Sergej ČSD ve stejném provedení jako na podzim , ale s jiným číslem. Plánované provedení s tlumičem na střeše a úzkými žlutými pruhy na čelech se přesouvá na podzim 2010.
Jarda H. píše:Momentálně má Roco v nabídce na březen sergeje DR (V200) a dokonce 2 sergeje ruských železnic (RŽD). Tak snad se verze ČSD objeví v dubnu ?!
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků