Tomas_C. píše:Hoši ale bastard Čsd?????? vždyt se to tu už jednou řešilo....od kdy ty mašiny jezdí a kdy byl rozpad drah, pak Vám vyjde jak dlouho asi ČSD byly???
Já se na ně moc těším na ty objednané...
..asi tak dva roky.??.

ds
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Tomas_C. píše:Hoši ale bastard Čsd?????? vždyt se to tu už jednou řešilo....od kdy ty mašiny jezdí a kdy byl rozpad drah, pak Vám vyjde jak dlouho asi ČSD byly???
DS Model píše:Tomas_C. píše:Hoši ale bastard Čsd?????? vždyt se to tu už jednou řešilo....od kdy ty mašiny jezdí a kdy byl rozpad drah, pak Vám vyjde jak dlouho asi ČSD byly???
..asi tak dva roky.??.a pokud vím, tak u bratrů na Slovensku nejezdily..
ds
DS Model píše:Tomas_C. píše:Hoši ale bastard Čsd?????? vždyt se to tu už jednou řešilo....od kdy ty mašiny jezdí a kdy byl rozpad drah, pak Vám vyjde jak dlouho asi ČSD byly???
ds
j p píše:Argument od kdy jezdi a rozpad drah vubec neobstoji - viz BR56 od Tilliga ve verzi CSD 437. Ta jezdila prosim jak dlouho? 2 roky! Presto ji ma cela rada lidi doma i kdyz zbytek jejich vozidel nepatri do let 1945-1947 ani nahodou.
j p píše:DS Model píše:Tomas_C. píše:Hoši ale bastard Čsd?????? vždyt se to tu už jednou řešilo....od kdy ty mašiny jezdí a kdy byl rozpad drah, pak Vám vyjde jak dlouho asi ČSD byly???
ds
No prave! (Presneji: modry bastard 372 001-8 cca 2 nebo 3 roky (s hvezdickou) od roku 1987, potom snad dostal stejny vinovy nater jako seriove masiny, uz bez hvezdicky. Ve vinovem nateru jezdili bastardi CSD do roku 1993.
Proto je realna sance ze si je ve verzi CSD koupi vsichni ti, kteri delaji CSD (jako treba ja) a take mozna nekteri kolegove v Nemecku, kteri delaji DR. To, ze se na Slovensku nevyskytovaly to vubec nevadi - pokud nejde o model konkretni stanice. Me taky vubec nevadi, ze mam nektere vozy z depa Bratislava nebo Kosice. Ba prave naopak.
Dokonce oba natery bastardu CSD maji sanci na uspech.
.
DS Model píše:j p píše:Argument od kdy jezdi a rozpad drah vubec neobstoji - viz BR56 od Tilliga ve verzi CSD 437. Ta jezdila prosim jak dlouho? 2 roky! Presto ji ma cela rada lidi doma i kdyz zbytek jejich vozidel nepatri do let 1945-1947 ani nahodou.
Z toho usuzuju, že je to především srdcová záležitost...a přestože Bastard podle toho co jsem četl (fakt přiznávám, že o elektrikách moc ne, bere mně spíš smrad dieselu a vůně páry..) na Slovensku asi fakt nejezdi (nebo jo..???? Voldo, řekni..), tak věřím, že si ji spousta lidí koupí. A s tím přeznačováním na ČSD bych fakt nepospíchal..
Ahoj
David
DS Model píše:asi si sedím na vedení...kde je chybka??:-)
ds
Tomas_C. píše:DS Model píše:asi si sedím na vedení...kde je chybka??:-)
ds
Davide omlouvám se, nějak jsem reagoval na ..."na slovensku jezdily" místo psaného nejezdily....a to mě zaslepilo oči...
olik píše:Ahoj Davide,neptal jsi se Kuehna proc jsou ta cisla stejna? pritom v katalogu bylo zobrazena uplne jina masina....Koukal jsem dokonce ze shop elriwa ho uz nema na sklade.Jestli ho treba Kuehn nestahl z prodeje kvuli tomu cislu? Kdyby jsi neco vedel dej prosim vedet,trpim totiz nervozitou jestli koupit tu ci onu a nebo obev pripade stazeni z prodeje a predelani cisla by byl najednou unikat.....predem dik za info Petr
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Kavka_ a 5 návštevníků