George V. píše:...na tu fotku by se měli povinně podívat všichni diskutující z jedné konkurenční diskuzní skupiny.
A ty by jsi měl jít se svým negativismem k čertu! Není ti blbý neustále hanit práci jiných?
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
George V. píše:...na tu fotku by se měli povinně podívat všichni diskutující z jedné konkurenční diskuzní skupiny.
MOL píše:A ty by jsi měl jít se svým negativismem k čertu! Není ti blbý neustále hanit práci jiných?
MOL píše:V brzké době budu mít doma (mimo jiných) všech 5 druhů brejláčů na trhu (stará a nová 754 ROCO, T478.3/750 ROCO, MTB, Kühn) Jsem málo objektivní? A nadhled nad čím? Nad příspěvky, kde se trefuješ do jednoho výrobce?
DS Model píše:je to jen vzorek, hotové to ještě není...
ds
George V. píše:...ta červená mi přijde tmavá až až, něco by to chtělo udělat s tou šedou. Ale podle vybledlýfotky se to blbě řeší. Vsadím botky, že tam ve skutečnosti byly stejný odstíny, jak na pozdějším schváleným unifiku... Podle druhé fotky na prototypy.cz by ta střecha mohla být i o fous tmavší než spodek, ale jak říkám, je to jenom fotka...
DS Model píše:George V. píše:...ta červená mi přijde tmavá až až, něco by to chtělo udělat s tou šedou. Ale podle vybledlýfotky se to blbě řeší. Vsadím botky, že tam ve skutečnosti byly stejný odstíny, jak na pozdějším schváleným unifiku... Podle druhé fotky na prototypy.cz by ta střecha mohla být i o fous tmavší než spodek, ale jak říkám, je to jenom fotka...
nezapomeňte, že 3089 a 3090 tmavé byly!! zkoušelo se to a pak se udělal odstín světlejší. mrkněte na předlohu, která je na mém webu pod ikonou brejlovce (musíte rozkliknout..)
Oproti modelu byla ještě tmavší..a teď babo raď
ds
George V. píše:DS Model píše:George V. píše:...ta červená mi přijde tmavá až až, něco by to chtělo udělat s tou šedou. Ale podle vybledlýfotky se to blbě řeší. Vsadím botky, že tam ve skutečnosti byly stejný odstíny, jak na pozdějším schváleným unifiku... Podle druhé fotky na prototypy.cz by ta střecha mohla být i o fous tmavší než spodek, ale jak říkám, je to jenom fotka...
nezapomeňte, že 3089 a 3090 tmavé byly!! zkoušelo se to a pak se udělal odstín světlejší. mrkněte na předlohu, která je na mém webu pod ikonou brejlovce (musíte rozkliknout..)
Oproti modelu byla ještě tmavší..a teď babo raď
ds
...no mě právě ta červená na té Vaší fotce moc tmavá nepřijde. Je to stará barevná fotka, tam byly barvy všelijaké. Klidně to může být klasická višňová... Chtělo by to čísla odstínů přímo z fabriky, podle fotek modely dělat nelze...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků