Colonel32 píše:volda píše:...a navíc udělají obě čísla stejná,takže ani nemůžou jedit spolu vedle sebe.
Nesmíte tu simulaci reality brát tak vážně
No tak jasně,ale stačilo tak málo......jen tam dát jiné číslo než 12

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Colonel32 píše:volda píše:...a navíc udělají obě čísla stejná,takže ani nemůžou jedit spolu vedle sebe.
Nesmíte tu simulaci reality brát tak vážně
DS Model píše:Ahoj Voldo,
jestli je to tak jak píšeš, obstaráme tabulky, to je to nejmenší. (neříkám, že to nevadí, Kuehna jsem na to upozorňoval-asi pozdě,.... no na Bastardech jsem nedělal, v tom má prsty někdo jiný).
ds
volda píše:Tak já ani neřikám že za to můžeš,to bych si ani nedovolil
Asi jsem se nechal unést,už to nechám býtAle mrzí mě to,už jen z toho důvodu že se na ty 372 čeká tak dlouho tak se to mohlo vyladit.
A to ještě má kontroler na stanovišti....
DS Model píše:volda píše:Tak já ani neřikám že za to můžeš,to bych si ani nedovolil
jeeeeen aby!!!!Asi jsem se nechal unést,už to nechám býtAle mrzí mě to,už jen z toho důvodu že se na ty 372 čeká tak dlouho tak se to mohlo vyladit.
A to ještě má kontroler na stanovišti....
...a neměly německé verze této loko právě "volanty" ?? Nevím, ptám se..
volda píše:Kdyby udělali každé jiné číslo,tak je vše OK. Všechny loko nebyly přeznačeny logem CD-C přes noc.........
JBr píše:volda píše:Kdyby udělali každé jiné číslo,tak je vše OK. Všechny loko nebyly přeznačeny logem CD-C přes noc.........
Popravde se priznavam, ze nevim jestli je nejaky velky vizualni rozdil mezi 371 a 372, ze pan Kuehn zvolil prave 372, ale kazdopadne pro osobku by 371 byla lepsi volbou (prekryvajici vice epoch). Kazdopadne moje SOKV nedockave ocekava jednoho nakladniho bastarda...
olik píše:.....hlavne JEZDIT vzdyt je to prvni seriova elektrika ktera nas potkala a bude nam dotvaret obraz nasich realnych kolejist....
olik píše:
Taky nekdo rikal ze Kuehn je puntickar ale tohle mu nevyslo![]()
DS Model píše:no jo, jasněposypal bych si hlavu popelem
ale jak jsem psal, Bastard je v režii někoho jiného..a Brejlovce si pohlídám
ds
Proto změnil číslo z 750.143 na 750.243?
JBr píše:
ale kazdopadne pro osobku by 371 byla lepsi volbou (prekryvajici vice epoch). Kazdopadne moje SOKV nedockave ocekava jednoho nakladniho bastarda...
olik píše:Ja myslim ze je to torsku skoda ,ty loko jsou naprosto identicke,akorat ta druha ma logo CD CARGO![]()
Colonel32 píše: ....nějakého zámeckého kolejiště.)
olik píše: ..... Takze ze at uz je to na kramech a muzeme pitvat a pitvata hlavne JEZDIT .........
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků