Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Pája píše:Problém je jen ze softwarem,páč dle cizích fór je světelný okruh nějak divně zapojen.Nevím zda je to ověřený,ale centrála Compact si údajně neporadí s programováním decodéru s pluX12.Jinak orig TILLIG (Tams LD-G-31) pokud upravíš registr CV57 = 1 ,tak funguje přijatelně F0-dálkový,F1 světla jedný strany a Q2 světla na druhý straně.S decodérem Tran dle něm. diskuze zatím neúspěšně bojují,viz víše,ale už tu byl odkaz od Jamik22 na : http://www.digitalzentrale.de/download/ ... _BR189.pdf -neověřeno.Mělo by se to rozpohybovat i s decoderem označeným jen jako pluX8,ale samozřejmě ten nemá repro a AUX 1 a 2 .
Ten Tilligáckej (Tams) se nabízí jako neutrální/univerzální a potom přímo k jednotlivým mašinám TILLIG,zatím jsem našel info jen k tomu co je pro BR189-prostě maj naladěný software na ten daný kus,ale stejně ty světla jsou nějak na pikaču.
Pája píše:Radek Mende píše:Všimli jste si hoši,že podle NEM 658 je na pinu 15 a17 výstup na reproduktor a MX 630P má na pinech 15 a17 výstupy F3 a F4 ?
A Hektor má na 15 a17 také plošky na reprák,tak jsem zvědav jak Vám to bude fungovat.
Vypadá to,že toto rozhraní není ještě moc vychytané,
asi to zapojím na přímo,aby to svítilo podle mých představ.
Ale jdi ty.Koukni na www.zimo.at klikni na Produkte a Kleine decoder a úplně dole v pravo máš zapojení.Pin 15 a 17 je repro !! F3 je na pin 2 a F4 je na 19 !!!
Pája píše:Chjo,proč jednou neudělaj něco pořádně a dotažený až dokonce.
Pája píše:Máš recht,je to tam,sorry za nedůvěru.Teď,v prvním lepším případě je to chyba tisku a maj to tak jak to má být a v druhém případě jsme se dopracovali k místu,co se musí upravit,jak tu někdo dříve naznačil.
Radek Mende píše:Pája píše:Máš recht,je to tam,sorry za nedůvěru.Teď,v prvním lepším případě je to chyba tisku a maj to tak jak to má být a v druhém případě jsme se dopracovali k místu,co se musí upravit,jak tu někdo dříve naznačil.
Takže to chyba tisku není ,dnes jsem dával MX 630 drátovou verzi do Hektora a opravdu na pinech 15 a 17 jsou funkční výstupy.
Celý den jsem se mordoval s osvětlením http://www.radyme.websnadno.cz/Hektor-T ... tka=1#foto ,takže jsem neměl moc času na jízdy,ale zatím to vypadá,že s tímto dekodérem to bude jezdit dobře.
Na 1. jízdní stupeň to jede perfektně ,pomalu a bez cukání.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků