Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Patrik Novák píše:nejsem nejlepší elektrikář ale někde chybí součátka - asi se zdála zbytečná , pulzní zdroj = neustálé připojování a odpojování plného napájecího napětí
někde jsem se dočetl : při odpojení napájení stejnosměrného motoru vznikne na jeho cívkách proudový impuls obrácené polarity
tudíž dle mě někde uspořily diodu/diody na oddělení obvodů
který elektrotechnik to vyřeší ?
Michal Dalecký píše:Se zajmem si to tu procitam. Z toho mnozstvi lokomotiv, ktere jsme prodali nemohu dolozit vase negativni poznatky. Kazdy model zkousime pred prodejem a vzdy jezdi zcela bez problemu. Mame tedy klasicky analogovy ovladac ne pulzni zdroj. Ted nevim kdo z vasmi Sergeje poslal s popsanymi problemy, ale testovali jsme loko s tremi dalsimi a chova se naprosto standardne. Z meho pohledu se jedna o velmi dobry model s paradnimi jizdnimi vlastnostmi jak v analogu, tak i v DCC.
TTmili píše: ..... Například po cca půl hodinovém ježdění se občas stane že citelně zpomalí nebo zrychlí, takovýmto tempem projede půl kolejiště a pak se vrátí do normálu. Tohle bych však spíš hodil na nějaký problém v dekodéru, nebo v MM protože na analogu jsem si toho nevšimnul. Jestli je toto myšleno jako ono zpomalování a zrychlování, pak ano, i můj má tyto problémy.
Jarda H. píše:Zeptám se tedy blbě - všem, kteří psali o problémech se sregejem : šlo vždy o DC model, nikoliv o analog ?! Zajímavě na mne působí informace Jamamota, že zřejmě odstranil problémy, i když odborníci říkají něco jiného - že by to vliv mít nemělo ?!
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků