Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
JBr píše:Pokud nelzou reportaze z Norimberku, tak tam byla k videni taky jen fotografie a textovy popis.
JBr píše:Pokud nelzou reportaze z Norimberku, tak tam byla k videni taky jen fotografie a textovy popis.
Radek(T) píše:Jak se bude ovládat neví nikdo, jen si přečetl na stránkách Tilligu, že jsou vhodné buďto 2 (pravý + levý) elmag. přestavníky, nebo 2 elektromotorické přestavníky. Trochu mi z toho vyplývá (pouze můj soukromý názor), že pokud to utáhnou elmag. přestavníky, tak to nebude mít pružné jazyky, ale "zlomené" jako EW1.
Donatelli píše:Onen dotyčný, který ví jak se to bude ovládat jsem já. A já si to přečetl v Tiligově katalogu kolejiva pro rok 2011/2012. Tam je taková tabulka, kde je všechno vypsáno. To jen tak pro upřesnění.
Donatelli píše:Je to katalog s názvem Gleis-Katalog 2011/2012. Je to úplný přehled kolejiva firmy Tillig. Strana 7 - 65 je věnována HO, HOe, 66 - 95 je věnována TT a 96 - 113 systému Luna - kolejím pro tramvaje. Dál je ještě popis transformátorů a obchodníci a rejstřík. Celkem 124 stran. Obsahuje i Styrostone, ale i typy na sestavení stavebnice nebo zapojení mot. přestavníku. Je to celý samozřejmě v němčině. Kde se to dá sehnat nevim, já si to dokutálel z Norimberku.
Scoot píše:Kamarádi TT....možná to bude pro někoho zajímavé...
V květnu 2011 uplyne 20 let od zahájení produkce modelů LOCO. Při této příležitosti bude vyrobeno 20 různých malosériových modelů v omezeném množství
Nabídku můžete sledovat zde.
http://www.loco.cz/20let.html
JBr píše:
Hmhm, provedeni bude asi spickove, ale u tech "modernich" ve vetsine bohuzel asi vazne jen jako sberatelsky artikl.
Z meho pohledu cloveka, ktery by s tim chtel i jezdit a zaradit to do realne vypadajici soupravy, je to trochu skoda. Konecne modely i z V./VI. epochy, ktere se Loco krom asi tri ctyr vyjimek (potvrzujicich pravidlo) vyhyba jako cert krizi, ale pro zmenu zase nerealna omalovanka v podobe modreho a sedeho Faccs a Daa-k CD Cargo. Sice mozna podle TNZ, ale od doby vzniku Carga nebyl takovy nater aplikovany na zadny jeho vuz a kdo vi, jestli vubec bude. A ze treba s renovovanymi hytlaky se celkem roztrhl pytel, ale vsechno zelena klasika. Snad jen ten hnedy Faccs CD s cernym ramem by stal za uvahu, ty se jeste obcas daji potkat i ted.
Negrelli píše:Zelený služebák - 2192 je již v nabídce (http://www.loco.cz/download/cenik.pdf), proto se neobjevuje v limitované sérii.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků