Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
hank píše: ....Ale to už jsem hodně OT. Jen jsem chtěl naznačit, jak uvažuje každý výrobce čehokoli při hodnocení potenciálního trhu pro své výrobky.
Tomáš píše:Pro mě je třeba 100Eur i 150Eur dost peněz. Určitě je nemůžu vytáhnout z peněženky jen tak. Zajímalo by mě,ale jestli i pro průměrného Němce je 150Eur dost peněz. Nebo to je pro něj něco jako pro mě 1500kč. Já si myslím,že pro Němce těch 150Eur zase takový peníz není když minimální mzdu mají 39.000 Eur.
Radek(T) píše:Tomáš píše:Pro mě je třeba 100Eur i 150Eur dost peněz. Určitě je nemůžu vytáhnout z peněženky jen tak. Zajímalo by mě,ale jestli i pro průměrného Němce je 150Eur dost peněz. Nebo to je pro něj něco jako pro mě 1500kč. Já si myslím,že pro Němce těch 150Eur zase takový peníz není když minimální mzdu mají 39.000 Eur.
Teď jsem trochu mimo, těch 39.000 EUR je co za minimální mzdu - pro pilota F1, nebo fotbalistu? Nikdo nerozporuje, že pro ně je 150,- Eur podstatně snesitelnější částka než pro nás, ale nějak jste se do těch čísel zamotal
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků