Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
mizl píše: ..... Co máš za prohlížeč ???? panebože ..... mě ten odkaz funguje
jendyss píše:Mám Firefox....když jsem to okopčil do Google,tak vyskočí odkaz na Trainmanii a po rozkliku prázdná bílá obrazovka....nevadí děkuji za snahu...
jendyss píše:No nic..přišel jsem jako hlupák a odcházím stejně.Krom Pavel-HP mi neporadil nikdo ale tomu také nerozumím.Ono když víte o čem mluvíte je to jednoduché.Viz. 1 odpověd - když neznáš typ tak zkus hodit link na spřáhlo ..)))) jak mám poslat link,když jsem jasně psal,že nevím typ ani název.
Tak jsem poslal fota spřáhel jak jsem je jako laik našel.Dostal jsem odpověď že mám doma prehistorické rychlíkáče.Pravda..asi........
Šlo mi jen o to spojit synovi vagony na dráze co jsem mu koupil.
Díky za váš čas.
Ferda píše:jendyss píše:Mám Firefox....když jsem to okopčil do Google,tak vyskočí odkaz na Trainmanii a po rozkliku prázdná bílá obrazovka....nevadí děkuji za snahu...
Trochu trpělivostitohle PDFko se mi načítá cca 1 minutu. Pořád je bílo a pak to teprve naskočí.
jendyss píše:No nic..přišel jsem jako hlupák a odcházím stejně.Krom Pavel-HP mi neporadil nikdo ale tomu také nerozumím.Ono když víte o čem mluvíte je to jednoduché.Viz. 1 odpověd - když neznáš typ tak zkus hodit link na spřáhlo ..)))) jak mám poslat link,když jsem jasně psal,že nevím typ ani název.
Tak jsem poslal fota spřáhel jak jsem je jako laik našel.Dostal jsem odpověď že mám doma prehistorické rychlíkáče.Pravda..asi........
Díky za váš čas.
Díky za váš čas.
No upřímně, nikdy jsem si vůbec nekladl za úkol popsat všechna spřáhla, která se kde v TT objevila, popisoval jsem proto pouze to, s čím jsem měl vlastní zkušenosti (kromě zmíněného spřáhla Kadee, o kterém jsem měl zprostředkované informace). Ale to vše je v článku uvedeno.j p píše:Ten odkaz na clanek o sprahlech je funkcni...
Sprahla "zapadni" provenience v nem chybi. (S vyjimkou sprahel Kadee, ktere jsou ale zmineny jen velice strucne a nektere jejich zajimave vlastnosti zustavaji ctenari utajeny) Z nostalgickych duvodu by bylo vhodne zminit vubec nejstarsi sprahla - od firmy HP Products, ktera vyrabela velikost TT od roku 1946.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník