Moc díky všem, synek má díky tomu rozhodně ještě větší motivaci. Díky Hankovi za cenné rady jak model dál vylepšit. Já tomu bohužel rozumím jenom okrajově, v praxi jsem zvukař. Základ v TT podědil po smrti mého dědy. Bobinu a 9 Falsů + nějaké koleje, dvě Rosničky... Jako první mě donutil koupit 3D tiskárnu FDM a začalo se. Umím trochu kreslit v CAD. Je až neuvěřitelné jak moc mu polytechnická výchova prospívá. Pochválili ho i ve škole. Díky moc za toto forum, plné rad a fotografií jak se co dělá. Můžu ho i přes nízký věk celkem spolehlivě navést ku výsledku i když jsem celkem mimo obor. Hodně toho i zkazil, nicméně teď zápasí s leptem Shinkanzenu v N-ku no, ehm asi nakonec to dá, ale má před sebou dlouhou cestu

. Tamiya stříkací pistole mu celkem jde. Hodně o stříkání jsme vyčetli na stránkách od Mnitky. Kolejiště ho moc nebaví, spíš chce stavět vozidla. Tak máme jen malé, víceméně zkušební.
Kdo by chtěl, tak tady prodávají skvělou stavebnici kterou zvládne i kluk jeho věku. Veronika 41 byla jeho první

. Je potřeba k tomu dokoupit zvlášť dvojkolí, spřáhla a ložiska Peho... Pak je schopná i jízdy po U-čkách i přes výměny BTTB... Trochu zápasil s dvojkolími. Použily se 8,3mm a okolky jdou trochu přes sebe. Jízdě to však nevadí ani v prudkém oblouku. Jen to trochu blbě vypadá a kdyby se použily 8 mm tak je to OK. Chybí taky uchycení spřáhla, ale jde to snadno vyřešit... Firma je spolehlivá. Jen to chvilku trvá, protože nedrží zboží skladem...
https://www.eshop3dtisknaklic.cz/pojizd ... -veronika/Ještě jednou díky.
Ještě přidám to co jsem vytáhl z atlasu lokomotiv ať je to tu kompletní...