Ahoj,
dnes jsem byl v práci a během dne se zde smazaly nějaké příspěvky, ve kterých ani pořádně nevím co bylo napsáno. Mohu se zeptat kdo a proč? Děkuji.
O slabší struně jsem už uvažoval, ale nakonec tento silnější průměr volím z důvodu jakési unifikace s ostatními modely co jsem stavěl dřív, či s tovární produkcí, kterou vlastním. Máš ovšem pravdu, že ve skutečnosti na T334 jsou subtilnější. Ono zde konkrétně je to poněkud zanedbatelné, neboť tady je špatně snad vše na co se podívám. Například jiné boční dveře delšího představku, čelní okna kabiny s ostrými rohy, nízké střechy kapot ze kterých světlomet vystupuje jako hrb a takhle můžu pokračovat na celou stránku.
Ventilátor je postupně dokola (díra vedle díry) odvrtán vrtákem cca 1,5mm a potom vypilován půlkulatým jehlovým pilníkem. Jestli to budeš dělat tak ti doporučuju udělat otvor přesně pro lept ventilátoru. Ne větší, bude se ti pak líp usazovat síto. A hlavně se podívej, jak to je ve skutečnosti. Třeba:
http://vytopna.hekttor.biz/fdokimgfull.php?dok=8&pos=13 Žádný výstupek, ale síto hezky přiléhá na lomenou střechu. Nevím jak Tillig dospěl k tomu co stvořil.
Pokračovat budu jakmile se budu mít trochu méně pracovně.
Jiřik