Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
lukas325 píše:Vzhledem k tomu, že v televizi zrovna vysílají pořad o povedených modelech, nikoli o paskvilech, jdu se dívat a obdivovat. Končím tuto diskusi, protože to stejně nemá smysl. Musím potom také dělat něco užitečného, nemám čas se tady dále zabývat Vašimi prkotinami, madlami a barvami. Pápápápá.
Jarda H. píše:Zdeňku díky za návrat k tématu :!: Pokud se ptáš na hektora v barvách (?!) ČSD přesunutý do Tilligu, tak to vypadá asi až někdy během roku ?!
Německá červená verze je na trhu od prosince, ale modrý český hektor v novinkách Tilligu na leden 2010 není !
radekkrupka píše:Na trainmanii je video, i když zprostředkované. Možná bys mohl pátrat tam...
Mirek Moc píše:Také vítám návrat k tématu. Zdenku zde je několik fotografií od kolegy , který má německou verzi.
Podvozek je zcela nové kostrukce, i když princip převodů je převzatý z V100. Rozvor je 20 mm.
myrha píše:Ahoj, rád bych také přispěl svou troškou do mlýna a do rozvíření diskuseDostal jsem v mém obchodě na podzim prospekt od Tilligu ve kterém byl Hektor ve větším obrázku a s popisem, který mě nakonec přesvědčil o jeho objednání
Mimochodem tím co rozhodlo bylo podsvícené číslo na boku.. Ale to není to co jsem chtěl napsat..
První věc co chci psát je potvrzení, že na obrázku v prospektu je číslo T435.0140. A dále se v prospektu píše, že krom světel s teple bílými LED a jiných novinek by měl mít model i přepracované podvozky! Tak uvidíme, zda se tento slib nerozplyne stejně jako dodací lhůtaChtěl bych se tímto zeptat, jestli se přepracovanými podvozky dají chápat podvozky pensylvánské a jaký by to mělo vliv na věrohodnost modelu
Díky moc všem!
A ještě dotaz na Mirka Moce, na té fotce ty kruhové objekty pod horní DPS to jsou kondenzátory? Díky.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků