MiG píše:
Možná na tom skutečně něco je.
Ano je to pravda,ovšem vozy se zase oproti Tilligu trochu hůře rozvěšují....
Nicméně Hankovu otázku jsem pochopil,že se ptá jaký tip spřáhla tam dát,ne jakého výrobce.....
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
MiG píše:
Možná na tom skutečně něco je.
Radek Strnad píše:Rád bych se zeptal znalců této řady na některé detaily na Rosničkách. Zajímá mě, od kterého čísla/série/výrobce měly vzadu žaluzie, namísto síta???? Vím, že nižší čísla mají síto. Ta na Kladně má také síto a je to 019.Také by mě zajímal ten malý deklík vpředu mezi boudou a dvěma velkými dekly. To měly všechny nebo až od nějakého čísla?????? Třeba u té 019 na fotkách, co jsem viděl ho nějak nemůžu rozlišit. U některých vidím na čele "drátěnou" plošinku pro výstup na kapotu, u některých to není. Třeba 001 má namísto klasických madel/šprušlí pro výlez na kapotu takové jakoby chyty. Tak to vidím i na veletržní verzi(nevím číslo). Tato varianta byla do kterého čísla???? Na střeše/stropě vidím někde sklopný větrač/e. Byly vždy dva nebo někde jeden???? Také jsem si všiml, že některé (viděl jsem pouze vyšší čísla)mají jinak prolisované čelo. Je v tom nějaké pravidlo???? Bohužel Prototypy mi nefungují a chytrou knihu o této řadě zrovna nemám. Tak budu vděčen, pokud se najde dobrý člověk a zkusí mě dovzdělat..
Fox píše:@davca: můžeš ještě rozvést způsob uchycení šachty PEHO139? ...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Colonel32 a 5 návštevníků