Novinky Kuber

Specializované fórum pouze pro příznivce velikosti TT (1:120).

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka

Novinky Kuber

Příspěvekod albatros.498 » ned 05 črc, 2009 9:54 am

Myslím si že tohle by mohlo zajímat dost lidí: http://www.lepty.cz/petr/eshop/2-1-TT/1 ... -TT-maketa a ještě něco: http://www.lepty.cz/petr/eshop/1-1-HO/2 ... -HO-maketa je to sice obrázek H0 ale nabízí to i v TT.
jedu v TT V.epocha
albatros.498

Příspěvekod TTmili » ned 05 črc, 2009 12:06 pm

No ta 742 vypadá slušně, líp než třeba bardotka. Ale co mě víc zajímá je ta M262, docela by mě zajímalo jak bude ta TT varianta vypadat, protože ten motorák mě láká a tak se pak uvidí jestli bude lepší Kubíčkův lept nebo Molatův odlitek.
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod milan ferdián » ned 05 črc, 2009 12:11 pm

Při podrobnějším prohlédnutím přiloženého obrázku motorového vozu 831 a se srovnáním náčrtu výkresu od Ing.Z.Maruny ,mi připadají podvozky v otočných bodech moc blízko u sebe (utopené od čel vozu).
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod albatros.498 » ned 05 črc, 2009 1:03 pm

TTmili píše:No ta 742 vypadá slušně, líp než třeba bardotka. Ale co mě víc zajímá je ta M262, docela by mě zajímalo jak bude ta TT varianta vypadat, protože ten motorák mě láká a tak se pak uvidí jestli bude lepší Kubíčkův lept nebo Molatův odlitek.

Mě taky láká M262, protože bych mohl mít pěknou soupravu z leptů M262 (Kuber) + 020 (Hekttor). Souprava která by neměla chybět na žádném kolejišti!
jedu v TT V.epocha
albatros.498

Příspěvekod drlo » ned 05 črc, 2009 3:12 pm

tiež by som doplnil, že kasne mašín sú dosť vysoko posadené, ak sa mýlim tak ma opravte, vychádzam len z foto, ktoré sú na stránke
drlo

Příspěvekod JBr » ned 05 črc, 2009 3:46 pm

Predpokladam, ze ty kastle jsou na tech fotkach jen naaranzovane. Prodavaji se bez pojezdu.
TT/D V/VI.
JBr

Příspěvekod VoVo » ned 05 črc, 2009 4:39 pm

Svůj příspěvek jsem se rozhodl odstranit jako nesouhlas s praktikami, které zde probíhají ze strany majitele diskuzního fóra, kdy jsou nezištně míněné diskuze a poskytnutné informace od modelářů zneužívány pro komerční aktivity, překrucovány, je zde na úkor komerčních aktivit omezováno svobodné vyjadřování, probíhá neustálé řízení diskuzí, zamykání vláken, odstraňování příspěvků a sám vlastník se zde chová mnohem méně vhodně a slušně, než co ostatním uživatelům vyčítá. Nashledanou v lepších časech :)
Naposledy upravil VoVo dne stř 27 srp, 2014 4:35 pm, celkově upraveno 1
Přátelé, tak s tímhle fórem, já jsem skončil.
VoVo

Příspěvekod albatros.498 » ned 05 črc, 2009 5:09 pm

VoVo píše:Jak už tu zaznělo pánové, není třeba vytvářet "paniku". Snad všichni víme, že u Kubera se kupují jen makety. Tzn. že jak vysoko si to na (vlastnoručně sehnaný) pojezd posadíte, tak vysoko to budete mít. Ta 742 zřejmě na DK-model mít nebude, maketa už je zase na fotce na rohu čela "zafouknutá", M262 by mohla být lepší než Molatův odlitek, protože ten není z nejmladších, ale to všechno ukáže až skutečnost. Každopádně je dobré, že je "zase něco nového".

Co mě napadá ještě k tomu Kocourovi - ten spodek a střecha vypadají jako Šeď střední, přitom by to měla být Šedohnědá.

No ta M262 myslim že bude lepší než odlitek od Molaty, ale nechme se překvapit, fotka je H0 ne TT.
A ten kocour si myslim že bude o kapku horší než od DK-model, ale myslim si že M-model nebo kdokoli jiný kdo má zkušenosti z leptama (mezi ty se neřadím) že by z toho udělal celkem slušný model. Přeci jen Kuber pají narychlo a nástřik taky není nejlepší.
jedu v TT V.epocha
albatros.498

Příspěvekod VoVo » ned 05 črc, 2009 5:10 pm

Svůj příspěvek jsem se rozhodl odstranit jako nesouhlas s praktikami, které zde probíhají ze strany majitele diskuzního fóra, kdy jsou nezištně míněné diskuze a poskytnutné informace od modelářů zneužívány pro komerční aktivity, překrucovány, je zde na úkor komerčních aktivit omezováno svobodné vyjadřování, probíhá neustálé řízení diskuzí, zamykání vláken, odstraňování příspěvků a sám vlastník se zde chová mnohem méně vhodně a slušně, než co ostatním uživatelům vyčítá. Nashledanou v lepších časech :)
Naposledy upravil VoVo dne stř 27 srp, 2014 4:35 pm, celkově upraveno 1
Přátelé, tak s tímhle fórem, já jsem skončil.
VoVo

Příspěvekod albatros.498 » ned 05 črc, 2009 6:05 pm

VoVo píše:souhlas, už jsem viděl parádní 714 (sám se na ní taky do budoucna těším). chce to jen dělat pečlivě a případně tomu přidat trochu vlastní iniciativy. ale stejně jako už bych si nevzal od kubera zamračenou tak bych si asi nevzal ani tu 742.

Já bych si vzal maximálně stavebnici.
jedu v TT V.epocha
albatros.498

Příspěvekod Jarda H. » pon 06 črc, 2009 5:56 am

milan ferdián píše: ... se srovnáním náčrtu výkresu od Ing.Z.Maruny ,mi připadají podvozky v otočných bodech moc blízko u sebe (utopené od čel vozu).

Ano, máš pravdu Milane, podvozky jsou posunuté, viz foto skutečného vozu :
http://dvestedvasedesatky.wbs.cz/b/c/mo ... iginal.jpg

ale jak píšou kolegové, jde jen o informativní foto, kastle nasazená na "nějakém" pojezdu :!: Kuber dodává jen stavebnice nebo makety s částí doplňků (ale bez pojezdů !) .... takže bych tu fotku zase až tak vážně nebral.
Jak tak koukám, má Kuber nový web, tedy nový vzhled !
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod albatros.498 » pon 06 črc, 2009 7:20 am

Jarda H. píše:
milan ferdián píše: ... se srovnáním náčrtu výkresu od Ing.Z.Maruny ,mi připadají podvozky v otočných bodech moc blízko u sebe (utopené od čel vozu).

Ano, máš pravdu Milane, podvozky jsou posunuté, viz foto skutečného vozu :

ale jak píšou kolegové, jde jen o informativní foto, kastle nasazená na "nějakém" pojezdu :!: Kuber dodává jen stavebnice nebo makety s částí doplňků (ale bez pojezdů !) .... takže bych tu fotku zase až tak vážně nebral.
Jak tak koukám, má Kuber nový web, tedy nový vzhled !

No koukám, že máš postřech. Ale je tam i E-shop, ten na původnim webu nebyl.
jedu v TT V.epocha
albatros.498

Zpět na Velikost TT (komunita TT)