Moderátor: Michal Dalecký
medvidek píše:Zdar ve spolek,měl jsem tu čest tento model vidět v létě v Pečkách na vlastni oči a za mě musim řict že hruza![]()
Mam od Albatrosu bejčka i ušatou,ale 475.1 je fakt nepovedena. Mě osobně vadi přišerna mezera mezi tendrem a loko (mohli dat kinematiku),viditelna ozubena kola mezi ramem a kotlem a absence kinematik spřahel. Rozvody jsou taky hrozne![]()
Kdyby to stalo 10 tisic tak to předělam,ale za 33 litru si představuju něco jineho.
Když to porovnam se štokrem od Elkomu ktery stoji jen o 10 tisic kč vic tak srovnavam trabanta s poslednim modelem BMW
dnovy píše:medvidek píše:Zdar ve spolek,měl jsem tu čest tento model vidět v létě v Pečkách na vlastni oči a za mě musim řict že hruza![]()
Mam od Albatrosu bejčka i ušatou,ale 475.1 je fakt nepovedena. Mě osobně vadi přišerna mezera mezi tendrem a loko (mohli dat kinematiku),viditelna ozubena kola mezi ramem a kotlem a absence kinematik spřahel. Rozvody jsou taky hrozne![]()
Kdyby to stalo 10 tisic tak to předělam,ale za 33 litru si představuju něco jineho.
Když to porovnam se štokrem od Elkomu ktery stoji jen o 10 tisic kč vic tak srovnavam trabanta s poslednim modelem BMW
díky za info, šlechtična byla vždy moje láska ale za tuto cenu koupit humus to ne.
medvidek píše:Mam ji i detailně nafocenou kdyby měl někdo zajem ať vi do čeho jde
medvidek píše:zde jsou fotky
http://medvidekbmw.rajce.idnes.cz/475.1_fa_Albatros/
Brejla píše:medvidek píše:zde jsou fotky
http://medvidekbmw.rajce.idnes.cz/475.1_fa_Albatros/
Při prohlížení fotek jsem z vitríny vytáhl staré Pikácké BR86 a BR01 a kouknul taky na jejich rozvody. Kvalita provedení se od šlechtičny zase až tak moc neliší a přitom to jsou modely z naprosto odlišných konců modelářské éry.
RadekH0 píše:Co se týče spojení mašiny s tendrem, tak mi výrobce řekl že k modelu bude dodáváno speciální nastavitelné spřáhlo. Takže každý si bude moci délku mezery upravit podle sebe.
Myslím si že to není zas tak špatný nápad, každý má u sebe jiné podmínky a jiný názor na věc.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků